Konu: Nasıl gidiyor?  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2019 23:43
(Biraz hâl hatır sormak/öğrenmek için açılmış konu.)

Bende durumlar iyi, hastalık ve beraberinde yoğun bir tempodan kalan vaktimi rollere ayırıyorum. Havaların soğuması dolayısıyla tembellik de artıyor, düzeni bozmamak için ekstra bir çaba sarf etmek gerekiyor. Bunlara rağmen bu soğuk havalarda bir bardak sıcak kahveyle beraber rol yapmanın tadı başka oluyor.

Önceden açtığım Sistemler itibariyle sunucudan beklentim/beklentilerimiz konusunda belirttiğim beklentilerimin çoğunu sunucu, yönetim ekibi, karşıladı. Hâlâ geliştirilmeye açık birçok sistem ve nokta bulunuyor ve yönetimin bu konuda çalışmalarını eksik etmediğini görmek güzel.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.12.2019 23:46
İyilik, senden?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.12.2019 01:41
Fena sayılmaz, şu aralar boş vaktim çok olduğundan uzun süreli roller yapıyorum. Ek olarak uğraşıp halletmem gereken ufak tefek şeyler bulunuyor, onları hallettikten sonra her şeyi düzene koymayı, o düzenden ilerlemeyi düşünüyorum. Bazı şeyler yoruyor sadece.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 18.12.2019 16:52
Fena sayılmaz, şu aralar boş vaktim çok olduğundan uzun süreli roller yapıyorum. Ek olarak uğraşıp halletmem gereken ufak tefek şeyler bulunuyor, onları hallettikten sonra her şeyi düzene koymayı, o düzenden ilerlemeyi düşünüyorum. Bazı şeyler yoruyor sadece.

Yakın zamanda yaratacağım boşlukta uzun süren rollerde bulunmak önceliğim olacak. Uzun zamandır fırsat bulamadığım için özlemişim doğrusu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 18.12.2019 17:22

Yakın zamanda yaratacağım boşlukta uzun süren rollerde bulunmak önceliğim olacak. Uzun zamandır fırsat bulamadığım için özlemişim doğrusu.

Uzun süreli aralıktan sonra yapılan rollerin tadı inanılmaz keyifli oluyor bilirsin. Sunucuya ilk girdiğimde önümde olan kaza rolünde bile keyif kusuyordum. Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum, fazla keyifli vakitler geçiriceğinden eminim :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok