Konu: Güvenli bölge ihlali, Low Rp, Türkçe terim kullanımı.  (Okunma sayısı 326 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2020 23:00
@RotasızKaptan
@Daki44
@saybork
@pomnyu
@raptorc2
Adlı kullanıcıların yaptığı durumlar videoda yeterince gözükmekte fakat ben burdan kendimde yazayım.

Rolüm çok basit, adamlara gidip rolsel olarak saat satacaktım fakat karşılaştığım ise, Türkçe terim (Hayırdır), Low rp, ve Güvenli bölgede gasp.

-VIDEO-https://www.youtube.com/watch?v=IetPdPaHj74

-SS-

-SS-

#1 - 08.01.2020 07:29
2. SS rol dışıdır yeni role başlayan iki arkadaşıma emote gösteriyorum, dikkat edildiyse /b den komutları yazıyorum, arkadaşın bu konuyla alakası yok. Arkadaşlarımız yeni yabancı konsept rol yapmaya başladı. Alışma süreci var tâbi o yüzden hayırdır kelimesi vb. Emote zayıflığı olabilir her hatalarinda doğrusunu öğretiyorum. Teşekkürler. İyi günler.

#2 - 08.01.2020 16:18
2. SS rol dışıdır yeni role başlayan iki arkadaşıma emote gösteriyorum, dikkat edildiyse /b den komutları yazıyorum, arkadaşın bu konuyla alakası yok. Arkadaşlarımız yeni yabancı konsept rol yapmaya başladı. Alışma süreci var tâbi o yüzden hayırdır kelimesi vb. Emote zayıflığı olabilir her hatalarinda doğrusunu öğretiyorum. Teşekkürler. İyi günler.
Dostum ilk başta "İgor ossurdu" yazıyor, bunu yazabiliyorsan vay haline zaten, arkadaşlarına da bu tip rolleri hatalı bir şekilde ihlal yaparak öğretiyorsan bu işte çok büyük yanlış var, şikayeti açan arkadaşa da biz rol öğrettik ama bu gibi hatalar yaparak ve milletin rolünü baltalayarak değil sakin bir yere gidip orada.

Hem güvenli bölge ortasında bu gibi roller yapıyorsun, ve öğrenen adamlar da bunun doğru veya kurallar dahilinde olduğunu sanıyor, hem türkçe terim karşısında uyarmıyorsun...

Zaten bir tek itirazın bu ise diğer şikayetleri kabul ediyorsun herhalde, ilginç.. :)

#3 - 08.01.2020 16:23
Şimdilik arkadaşların yeni başladığını düşünerek uyarı veriyoruz, bu tarz öğretme durumlarını daha sakin yerlerde göstermelisiniz. İlk olarak sunucu kurallarından öğretmeye başlayabilirsiniz.  :)