Konu: Server Closed The Connection  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 14.12.2019 13:09
Daha önceden ticket atmıştım, fakat çaresi bulunamadı. Öncelikle derdim şudur ki, ben karakter başvurumu yaptım kabul edildi oyuna girdim yaşımı ırkımı falan seçtim skinimi seçtim rol yapmaya hazırdım. Fakat o sıra OOC yemeğe çağrıldım ve oyunu kapatıp yemeğe gittim geldiğimde ise oyuna girmeye çalıştığımda resimlerden de görüleceği üzere server closed the connection hatası veriyor. Bu hatayı yaklaşık bir haftadır alıyorum. Hesabımı aktifleştir yapıp orada ki bana verilen kullanıcı adıyla giriş yapıyorum yine olmuyor. Acaba sorun GTA SAN ANDREAS'da mı dedim kendi kendime. Ardından gta'yı sildim tekrardan yükledim. Yine olmadı. Kullandığım samp sürümü 0.3dl, herhangi bir cleo modu da yok. Çaresini bulabilirsek çok sevinirim.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.12.2019 13:18
Herhangi bir mod olmadığını belirtmişsiniz, aynı şekilde addon eklentisinin de olmadığını düşünüyorum. Son olarak belgeler bölümünden Gta San Andres User Files'ı silip, sonrasında giriş yapmayı dener misiniz? Ekran görüntülerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Bunun haricinde büyük ihtimalle karakterinizin oluşmasında sorun oluşmuştur, forum üzerinden de görüldüğü gibi soyisminizin içinde "?" bulunuyor. Karakterinizin silinip tekrar açılması durumu çözebilir diye düşünüyorum. @Manifesto @Allen
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.12.2019 14:23
Herhangi bir mod olmadığını belirtmişsiniz, aynı şekilde addon eklentisinin de olmadığını düşünüyorum. Son olarak belgeler bölümünden Gta San Andres User Files'ı silip, sonrasında giriş yapmayı dener misiniz? Ekran görüntülerinizi yedeklemeyi unutmayın.
Bunun haricinde büyük ihtimalle karakterinizin oluşmasında sorun oluşmuştur, forum üzerinden de görüldüğü gibi soyisminizin içinde "?" bulunuyor. Karakterinizin silinip tekrar açılması durumu çözebilir diye düşünüyorum. @Manifesto @Allen
soyadımın içinde Ö harfi geçiyor o olayı bende düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.12.2019 15:31
soyadımın içinde Ö harfi geçiyor o olayı bende düşünüyorum.
Büyük ihtimalle türkçe karakterden dolayıdır, ticket üzerinden o harfi olarak değiştirilmesini talep edebilirsiniz. @sazan35353
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok