Konu: [10.12.2019] Springdale West Project  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 10.12.2019 23:40
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Springdale West Project oluşumu.
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Varrio Aventure Jackals
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2019

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Birlik kural ihlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bizim kıyafetlerimize benzer kıyafetler giyen bir kişinin karşı tarafa ateş etmesiyle başladı. Ondan sonra bizim birlik liderimizi vurarak bir savaş başlattılar. Bugün 2-3 saat öncesinde, mahallelerini bastık ve ortamdan kaçtık. Ondan 5 dakika sonra Akon Campbell geldi ve pompalıyla evi bastı, fakat vuruldu. Bunun üzerine admin çağırdık ve kişi 40 DAKİKA JAİL cezası aldı. Her neyse, olay şimdi başladı. Arabamı alıp çıkıyordum ve arkadan gelen siyah bir araç gördüm. Bunun üzerine kişilerden kaçmaya başladım. Pompalı ile kişi sürekli olarak araçtan inerek, bakın sarkarak vs. demiyorum. Direk aracı frenleyip indiriyorlar adamı ve bu yardım eden adamların vurulduğunu düşünüyorum o savaş sırasında. Neyse, kişileri pmden uyararak role devam ettim. Daha sonra, Market Caddesi taraflarında kaçarken Verona sahili tarafında kişiler tarafından pit yedim ve öldürüldüm. Adamın kurşunları hareket halinde olduğum halde araca gram değmedi, direk bana geldi. Burada bir Aim Hack şüphesi uyandı bende, fakat kesin olarak aim hack diyemem. Kişilerin birlik lideri dahil çoğunu vurmamıza rağmen, gram toparlanma sürecine vs. girmediler. Direk shotcaller rollerine giriştiler. İzledikleri bu durum saçmalıktan ibaret.

Sürücü kişi sürekli olarak bana pit denemesinin NON-RP Araç Sürüşü olduğunu ve pompalıyla sürekli in bin yaparak sıkmasının Powergame olduğunu ve araçtaki kişilerin RK kuralını ihlal ettiklerini düşünüyorum, tam olarak kimlerin vurulduğu aklımda değil, RK olarak gerekliyse log incelenebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 17.12.2019 07:35 Manwe »

#1 - 11.12.2019 00:04
Savaş başlatma olayına şöyle gireyim. Aşağıda bırakacağım görüntü sonrasında rol yaptığınız çevrenin ara sokağında önümüzü kestiniz. Araçtan küfürler ettiniz ve orada kendimize güvenemedik geri çekildik. Alhambra çevresinde bizi takip ettiniz ve şehirde birkaç yerde önümüze çıktınız. Elf gözlerinizden kaynaklı her sokak çıkışı önümüze çıkıp araçla bizim aracımıza çarptınız. Olay Guantanamo bloklarında patlak verdi ve ateş eden taraftınız. Drive by atarak aracımızı hasalardınız, araç stop etti. Sonrasında zaten savaşı başlatan taraf oldunuz. Ek olarak ben RK yapmadım. Her türlü loglara bakılabilir, bir defa bile vurulmadım. Vurulsam zaten birlik yetkilimiz oyun genel yetkilisi. Cezasını vermekten çekinmezdi.

Şöyle rolün en başını atayım. Buradan sonra peşlendik zaten, drive yedik. Sonrasında role dahil olan @balvenie biliyor. Savaşı başlatan olmadık.RK yapılmadı. Vurduğunuz zencilerle karıştırmayın.

#2 - 11.12.2019 00:09
Savaş başlatma olayına şöyle gireyim. Aşağıda bırakacağım görüntü sonrasında rol yaptığınız çevrenin ara sokağında önümüzü kestiniz. Araçtan küfürler ettiniz ve orada kendimize güvenemedik geri çekildik. Alhambra çevresinde bizi takip ettiniz ve şehirde birkaç yerde önümüze çıktınız. Elf gözlerinizden kaynaklı her sokak çıkışı önümüze çıkıp araçla bizim aracımıza çarptınız. Olay Guantanamo bloklarında patlak verdi ve ateş eden taraftınız. Drive by atarak aracımızı hasalardınız, araç stop etti. Sonrasında zaten savaşı başlatan taraf oldunuz. Ek olarak ben RK yapmadım. Her türlü loglara bakılabilir, bir defa bile vurulmadım. Vurulsam zaten birlik yetkilimiz oyun genel yetkilisi. Cezasını vermekten çekinmezdi.

Şöyle rolün en başını atayım. Buradan sonra peşlendik zaten, drive yedik. Sonrasında role dahil olan @balvenie biliyor. Savaşı başlatan olmadık.RK yapılmadı. Vurduğunuz zencilerle karıştırmayın.

Kendi ağzınla "kendimize güvenemedik geri bastık" diyorsun. Orada Fear RP yaptıysan tekrar neden buradan geçiyorsun, sıkıştırıldığını bile bile? Anlamsız.

#3 - 11.12.2019 00:14
Sokağa girmeden orada adam olduğunu göremiyoruz kanka, maalesef. Girdiğimizde karşımıza çıkan görüntüye göre rol yapıyoruz. Olması gereken de bu. Dört kişiye gösterdiğimiz reaksiyon ile bir kişiye gösterdiğimiz reaksiyon arasında fark olmalı. Değil mi?

#4 - 11.12.2019 00:16
Sokağa girmeden orada adam olduğunu göremiyoruz kanka, maalesef. Girdiğimizde karşımıza çıkan görüntüye göre rol yapıyoruz. Olması gereken de bu. Dört kişiye gösterdiğimiz reaksiyon ile bir kişiye gösterdiğimiz reaksiyon arasında fark olmalı. Değil mi?

Girip girmemen önemli değil, sokağınızı basalı ve sizi yere sereli kaç saat oldu?

#5 - 11.12.2019 00:39
Sokağı basmaya gelmedik. Tek başınaydı, kaçmaya başlayınca zaten dışarıda yakaladık. Daha fazla yazı yazma gereği duymuyorum.

#6 - 11.12.2019 00:53
Sokağı basmaya gelmedik. Tek başınaydı, kaçmaya başlayınca zaten dışarıda yakaladık. Daha fazla yazı yazma gereği duymuyorum.

Üstte oyuna yeni girdiğimi görebilirsin. Arabamı alıyordum, kaçmasam vurmayacak mıydın? Oradaki amaç gayet belli.