Konu: [15.12.2019 - Esteban_Favella] NON-RP Driving  (Okunma sayısı 239 defa)

#0 - 15.12.2019 02:28
Şikayet geri çekilmiştir. Konu silinebilir.
« Son Düzenleme: 15.12.2019 21:17 Mekain »

h4x

*
v2 Oyuncusu
#1 - 15.12.2019 02:34
Şahitliğimi onaylıyorum merdiven olmasını geçtim arkadaşlar dikeyliği de hiç düşünmeden aracı oradan çıkartmaya çalıştı oyun sunucusu buna imkan verdi fakat gerçekçi düşünmek gerekirse arabayı oradan merdivenlere rağmen çıkartmak Non-RP Drive ve Powergaming'e giriyor.

#2 - 15.12.2019 13:57
Öncelikle hemen olaya giriyorum biz Salvo_Lorenzo isimli arkadaş ile kavgaya girdik ve daha sonra Marvin_Townsend @h4x isimli şahıs geldi daha sonra telefon çeker diye emote vererek silahını çekti ciddi anlamda komik ve bana dediği şu ben orta panelden çıktım diye emote verdim diyor önceden emote vermişsen ben bunu bilemem dostum benim chatime düşmesi gerek bunu bilmiyorsan git kuralları iyice oku ve tamam telefona çeker diye emote vermesini geçtim senin sıkmaya ne hakkın var ben sana bir şey mi yaptım sen indiğin gibi bana sıkıyorsun?

SS:

#3 - 15.12.2019 14:01
Non-rp driving olayına geçelim şimdi adam indi aşşağıya sıkıyor ve bende nabıcağımı şaşırdım o an karakterim'de heyecanlıydı ve arabayı sola kırdım karşımdan kaçıcak başka bir yer yoktu ve merdivenleri gördüm daha sonra merdivenden çıktım karakterim o an vurulma heyecanı ile merdivenden araba ile çıktı yapıcağım bir şey yoktu o an kural ihlali yapsaydım orada hepinizi ezer arabanıza çarpa çarpa geçmeye çalışırdım.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#4 - 15.12.2019 14:16
Öncelikle hemen olaya giriyorum biz Salvo_Lorenzo isimli arkadaş ile kavgaya girdik ve daha sonra Marvin_Townsend @h4x isimli şahıs geldi daha sonra telefon çeker diye emote vererek silahını çekti ciddi anlamda komik ve bana dediği şu ben orta panelden çıktım diye emote verdim diyor önceden emote vermişsen ben bunu bilemem dostum benim chatime düşmesi gerek bunu bilmiyorsan git kuralları iyice oku ve tamam telefona çeker diye emote vermesini geçtim senin sıkmaya ne hakkın var ben sana bir şey mi yaptım sen indiğin gibi bana sıkıyorsun?

SS:
Emote vermeden çektiğimi söylediğiniz için mesaj yolluyorum normalde bu konunun burada konuşulmaması gerek.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 15.12.2019 17:13
Savunmaları yetersiz buluyorum. Kişinin emote vermeden silah çektiğini düşünüyorsanız ayrı şikayet konusu açın lütfen @Zxlorche Kişi silah çekerken emote vermiştir yüklediğim ss'te görülmektedir.

Ek olarak heyecanlı birisi olmanız non-rp driving yaptığınız gerçeğini değiştirmez bu kural hiçbir şekilde ihlal edilemez.

#6 - 15.12.2019 19:30
@h4x adlı şahıs sıkma hakkını nerden alıyor bu şikayette ben jail yiyeceksem bu adamın'da yemesi gerek kişiyle hiç bir şekilde IC kinimiz yok ayrıca bir çok videoda arabalar merdivenlerden çıkabilir ve orada olan merdivenler çok dik değil adam inip sıkıyor ve kaçıcak yerim yok gerçek hayatta'da olsanız bu heyecan ile  ölmemek için her şeyi deneyebilirsiniz.

#7 - 15.12.2019 20:56
Şikayet geri çekilmiştir. Konu silinebilir.
« Son Düzenleme: 15.12.2019 21:16 Mekain »