Konu: [07.12.2019 - Devil_Brown] / Yetersiz RP ve Kural İhlali.  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 07.12.2019 02:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Devil Brown @jeod
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mikhail_Saranova @Realistic
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.12.2019 - 01:46 Civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Araçla çarpıştık şahıs küfür etmeye başladı ve yanlış emote vererek bıçakla saldırmaya başladı ve üstelik aktif rolde "/b"den tehdit ediyor
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçla çarpıştık şahıs direk küfür etti ve yanlış emote vererek  bıcakla saldırmaya başladı ve bu brownların rp bilmediğinden'de işlem görmesini istiyorum yeter artık hergün kural ihlali yapıyorlar adminlerin uyarılarına rağmen hayla devam ediyorlar ve üstelik tehdit ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Artık sıkıldık bu brownlardan sürekli bi kural ihlali yapıyorlar adminlerin nekadar uyarmasına rağmen artık birşey yapılması gerekiyor ve uyarıncada çok agresif davranıyorlar en ufak birşeyde atarlanmaya başlıyorlar yeter artık.
« Son Düzenleme: 07.12.2019 02:10 Realistic »

#1 - 07.12.2019 02:13
Kısaca anlatmak gerekise bu şahıs, Benim teamspeak3 piyasasında düşmanım, 3 Kere farklı hesap açtı ve 3'ünüded troll'den ban yedi yeni hesap açıp benimle uğraşıp, beni banlatmaya çalışıyor. ( /me yazacağıma yanlışlıka /s yazmışım, daha sonra "pm"den özür dilerim" dedim, Kendisi sorun yok v.s demişti aramızda çözmüştük küçük bir konuyu buralara getirmeye gerek yoktu.

NOT: Olay zaten gece olduğu için uyku sersemi idim, Yanlışlıkla /me yerine /s yazmışım.

Özür diledim, olay aramızda kapanmıştı, fakat ekran görüntüsü alıp buralara kadar getirmeye gerek yoktu.

https://i.hizliresim.com/AOlXzq.png
« Son Düzenleme: 07.12.2019 02:24 jeod »

#2 - 07.12.2019 02:14
Teamspeak ha ? zorunuza gidince tsye çağırıp sövün yalan atmayı kes artık brownlardan bıktık.

#3 - 07.12.2019 02:16
Hakkınızda açılmış 1000 tane şikayet var artık yeter ya.

#4 - 07.12.2019 02:18
Hahaha, yarın discord'dan bize yazdığınız "ELİMDEN KANITLAR VAR SENİ O SERVERDEN BANLATACAĞIM" konuşmaları'nın ekran görüntüleri duruyor arkdaşımda onlarıda atarım yarın buraya

#5 - 07.12.2019 02:20
Hahaha, yarın discord'dan bize yazdığınız "ELİMDEN KANITLAR VAR SENİ O SERVERDEN BANLATACAĞIM" konuşmaları'nın ekran görüntüleri duruyor arkdaşımda onlarıda atarım yarın buraya

Tabiki varsa buyrun atın.

#6 - 07.12.2019 02:26
İncelenmek üzere kilit, ikili tartışmaya giren kişilere uyarı puanı eklendi. Forum üzerinde ikili tartışmalara devam ederseniz, forumdan(1 gün susturma) ceza uygulanacak.

#7 - 08.12.2019 14:21
Şikayeti açan taraf banlandığı için şikayet geçersizdir.