Konu: [Devil Brown - Brian Rolf] Güvenli bölge ihlali - DEATHMATCH (Yetersiz rol bi..)  (Okunma sayısı 497 defa)

#10 - 02.12.2019 14:20
Spoiler: GösterGizle
Rol bilmiyor isen, milleti gasp, sözlü taciz veya agresif rol ile rol yapmasını öğrenemezsin. Milleti izle bak bakalım millet nasıl anlaşıyor. Anca öyle gelişirsin. Şikayeti geri çekemem sen kuralları çiğnedin dostum
Bu kişilerin amacı sadece DM, başka bir şeyden ibaret değil, yukarıda belirttiğim gibi oyunda yeni olabilirsiniz, bizde yeni olduk ve elimizden geldiğince hızlı öğrenip kimseye rahatsızlık etmedik. Siz insanların huzurunu bozup tanımadığınız adama vurup, kavga rolleri ile giriyorsunuz. Ben ve diğer şikayet açan kişilerin sizin hakkınızda AGRESİF ROL yüzünden DM yüzünden açılmış şikayetler. Sizin yaptığınız rol değil bir kaç emote ile insanlara tartışma  çıkarmak.
@Fensiklidin Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım.

Bu arkadaşlarla birlikte bende biz bu ortamlarda yeniyiz ben kısa sürede bir çok şeyi öğrensemde bu arkadaşlarım max 3 4 gün önce indirdi ve oynamaya başladı bende ne kadar anlatsam ne kadar göstersem (bildiğim kadarıyla..) hataları olabiliyor, bizden bu oyunu daha indirecek çok kişi var onlara daha iyi söyleyebilmeleri anlatabilmeleri için her şeyi öğretiyorum ama bu bazen yetersiz olabiliyor. Kural ihlali yapmışlar açmışsın şikayetini ama ilk önce pm'den uyarsaydın çok iyi olurdu.
Sende benim açtığım ŞİKAYET KONUSUNA şahit olmadığın sürece yanıt veremezsin, oyunda yeniyim dedin. Bende sana bir şey öğrettim ne mutlu bana :) umarım bir daha bu hatayı yapmazsın. Şikayeti geri çekmiyorum. Şimdi admininin kararını bekleyelim daha söylenecek bir şey kalmadı.

#11 - 02.12.2019 14:41
Fensiklidin < Forumdaki ismindende beyin yaşın zaten belli oluyor.

"Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım." Ben böyle yazdım neden konuyu büyütmeye çalışıyorsun ben sana şikayetini geri çek demiyorum.

Dediklerimi dikkatli oku.

"Bu kişilerin amacı sadece DM" Güldürüyorsun beni bilip bilmeden yargılıyorsun şuan.

"Bende sana bir şey öğrettim ne mutlu bana" Senin gibi Düşük neyse baştada belirttiğim gibi konuya dahil olmayacağım lütfen beni katma.

#12 - 02.12.2019 14:51
Fensiklidin < Forumdaki ismindende beyin yaşın zaten belli oluyor.

"Konunun içerisinde yokum dahilde olmak istemiyorum sadece bir şey diyip ayrılacağım." Ben böyle yazdım neden konuyu büyütmeye çalışıyorsun ben sana şikayetini geri çek demiyorum.

Dediklerimi dikkatli oku.

"Bu kişilerin amacı sadece DM" Güldürüyorsun beni bilip bilmeden yargılıyorsun şuan.

"Bende sana bir şey öğrettim ne mutlu bana" Senin gibi Düşük neyse baştada belirttiğim gibi konuya dahil olmayacağım lütfen beni katma.
Dostum, lütfen üslubunu koru. Konu iyice uzadı admin kararı bekletelim.

#13 - 02.12.2019 15:00
Benim konuyla alakam yok uzatan sensin ben bir şey diyip ayrılacaktım konuya dahil olmadığımı sayıyorum. İyi günler

#14 - 02.12.2019 17:15
Dostum ScreenShot'ları kırpmadan at, kabul etmezler.

#15 - 04.12.2019 11:45
Ekran görüntülerini editsiz şekilde paylaşın.

#16 - 04.12.2019 13:50
Kişiler ile oyun PM'sinden konuşarak aff konusuna getirererek, konuyu aramızda çözdük. Kişilerden de bunun gibi yanlışları bir daha yapmamasını rica ederek konuyu kapatmak istiyorum. Şikayetimi geri çekiyorum