Konu: Robert Wackman / guclug Şikayet  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2019 16:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Wackman @guclug
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:53:07 civalarındaydı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  /B kanalından hakaret
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün saat 14:53 sularında olağan devriyeme devam ediyordum SMB ye gittim, ve daha öncesinden kovalanan Kırmızı jester model bir araç söz konusuydu ve elimizden nos kullanarak kaçmıştı, bende kırmızı Jester aracı orada gördüm ve araçtan inip bir kişiye bu aracın sahibini tanıyor musun diye sordum, ve Robert Wackman'ı gösterdi, yanına gittim bu araç sizin mi diye sordum sürekli alt tab atıp yanında durmama rağmen rollerime uymadı, ve bende aracın camında nos'u gördüğüm için ceza kestim, kişi oyuna girip bana /b kanalından hakaretler savurmaya başladı, daha sonrasında admin geldi ve olayı çözdük, fakat daha sonrasında rolüme devam ederken sürekli /pm kanalından beni taciz edip rahatsız ediyordu, daha sonrasında Idlewood tarafında devriye atarken sürekli aracıyla beni takip edip /pm kanalından taciz etmeye devam etti, pizzastuck da mola verdim ve aracını park etti, ben o sıra araçtan inmiştim ve aracının egzoz dumanları maviydi nos bastığı belliydi, o sırada birşey yapmadım, Jester araç bir başka devriye atan ekip tarafından çevrildi, destek istendi desteğe yanıtlayıp gittim, kişiyi durdurmuşlardı bende yakın telsizden ek bilgi geçtiğimi belirttim ve ek bilgide şunu yazdım, kişi pizzastuck da egzozundan mavi dumanlar çıktığını belirttim, ve o sırada direk /b bölüp yine yazmaya başladı, sonra kişiyi alıp departmana götürdüler, /pm den hala bana yazmaya devam ediyordu, gereğinin yapılmasını rica ediyorum 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): [15:21:41] (( >> Robert Wackman (28): diiiid sağa çek ))

[15:23:41] * Nathan Barnes dikiz aynasından arkasına bakar.

[15:24:27] (( >> Robert Wackman (28): idle açık ))

[15:24:32] (( >> Robert Wackman (28): kapalıydı sanki? ))

[15:24:41] (( << Robert Wackman (28): Güncellemeden sonra açtılar ))

[15:24:49] (( >> Robert Wackman (28): oh be ))

[15:39:28] (( >> Robert Wackman (28): O EGZOZ DUMANI BE KARDEŞMİ YAPMA LÜTFEN YAPMA ))

[15:39:32] (( >> Robert Wackman (28): BAK BU KADAR BELLİ ETMEYELİM KİNİMİZİ ))
[15:39:37] (( << Robert Wackman (28): Mavi dumanlar çıkıyordu arkadaşım ))

[15:40:45] (( >> Robert Wackman (28): Bu kin kötü bir şey kurtul bundan. ))

[15:40:48] (( >> Robert Wackman (28): Tamam mı canısı? ))

« Son Düzenleme: 03.12.2019 16:42 Pucy06 »

#1 - 03.12.2019 17:13
Ben bir şey demiyorum, demeyeceğim de adminler tarafından kayırılan bir oyuncu fakat bunu dile bile getirmiyorum. Allah yardım etsin halime (halimize) ceza neyse çekeriz

#2 - 03.12.2019 17:30
Ben bir şey demiyorum, demeyeceğim de adminler tarafından kayırılan bir oyuncu fakat bunu dile bile getirmiyorum. Allah yardım etsin halime (halimize) ceza neyse çekeriz.
Sunucu içerisinde kimseyi kayırma durumu yok. Sivil oyuncu veya PD oyuncuları arasında bizim için bir fark yok. Her olayda bu kadar rage atmanızı anlamıyorum. Rage durumu senin için ömrün boyunca başına bir durum sıkıntılar getirecektir. Bunu arkadaş tavsiyesi olarak anlamanı rica ediyorum.

Şikayet kanıtları üzerinde oynanma(kırpma) olduğu için şikayet gereksiz sayılmıştır. Lütfen şikayet açarken, kuralları okuyun ve anladığınıza emin olun. İyi oyunlar.