Konu: Devil_Brown Brian_Rolf Dm ve Fear rp ihlali  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2019 05:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Vestro  @jeod
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.12.2019

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
SPOILER: Fear rp ve Deathmatch

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle daha önceden bir geçmişimiz vardı sokağımıza gelip (Little İtaly) bizden birine yumruk attı ve kavga başladı kavga başladıktan sonra sistemsel düştüklerine rağmen hiç bir fear rp yapmadılar sonrada tekrar tekrar sokağa gelip küfürler etmeye başladılar sonrada saçma sapan trollükler yapınca bende kendime hakim olamayıp kişilere emotesiz saldırdım kabul ediyorum gereken işlemin banada yapılmasını rica ediyorum ama  kişilerden şikayetçiyim gereği yapılsın lütfen.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerle brawl atarken bugtan dolayı sistemsel öldüm ve ışınlandım bazı sslerde o yüzden cj skinim var ama deliller sabittir loglardan bakılabilir

#1 - 02.12.2019 05:05
Fear RP Zorunlumudur? Yeniyim, Bilmiyorum zorunlu olup olmadığını oyundan bir arkadaşıma teamspeak3'ten sorduğumda ' ZORUNLU DEĞİL ' demişti ondan yapma gereğinde bulunmadım.

#2 - 02.12.2019 05:13
Dostum yeni olabilirsiniz hepimiz ilk başladığı anları hatırlar bende ilk başladığımda bilmediğim şeyler çıkıyordu ama ben ilk şikayetimi bir yıl sonra yemiştim, size bakıyorum son 3 şikayet sizin gözünü seveyim yeni olduğunuzun farkındasınız ama ona göre oynamıyorsunuz.

#3 - 02.12.2019 05:18
Kuralları pek bilmediğim içindir, Yavaş yavaş öğreniyorum. Bence şikayeti çek aramızda halledebiliriz? Bu seferlik aff edin

#4 - 02.12.2019 05:44
Kişiyle pm üzerinden konuştuk ve kişilerin yeni başladığını öğrendim o yüzden oyundan soğutmak yerine bir şans daha verilmesini isterim açıkcası umarım daha dikkatli olurlar şikayetimi geri çekiyorum.

#5 - 02.12.2019 14:30
Şikayet geri çekildiği için konu kilitlendi.