Konu: [03.12.2019 - Jason Brown] Ortak Nezaket/Uslup/Rol Bilgisi Sorgulama  (Okunma sayısı 373 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#0 - 03.12.2019 18:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jason Brown aka @MustafaBASKAN
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Bulunmuyor özel mesaj yoluyla yaşandı olay.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak Nezaket/Uslup/Rol Bilgisi Sorgulama
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet başlığında ismi geçen oyuncuyla bir rol gerçekleştirdik bu rol sonunda kendisini dövdüm ve şikayet açacağını söyledi, kendisine rolü bitirmesini bittiğinde istediğini yapabileceğini söyledim sunucuya girerken de bu sorular soruluyor oralarda doğru cevap vermiş ki oyunda rol yapmaya hak kazanmış fakat diretti bende rapor atıp yönetici çağırdım gelen yönetici role devam edilmesini söyledi bu rol sonrasında Jason Brown karakter bana /pm komutu kullanarak oyun dışı kanaldan ''rol blgin 0'' gibisinden bir cümle kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Gerek duymuyorum, karakter başvur sırasındaki sorunun cevabını doğru verip sunucuda uygulamamak değişik bir durum olsa gerek.

#1 - 03.12.2019 18:19
Seni binlerce defa uyarmama rağmen aynı hatayı yapmaya devam ediyorsun emote vermeden saldırıyorsun, emote vermeden aracıma binip kaçırdın, aynı hatayı arkadaşında yaptı ben isteseydim şikayet konusu açabilirdim ama açmadım belki uyardığımda hatasına devam etmez diye ama sen devam ettin ve bende sinirlenip rol bilgin 0 yazdım hatamı kabulleniyorum ama senin yaptığın hata (uyarmama) rağmen devam ettirmen.

ScreenShootlar: http://i.hizliresim.com/p5QmON.png & http://i.hizliresim.com/NLQ9jN.png

Benim görüşüm: Arkadaşların Manifesto'a discorddan hakaret ettiği için onları şikayet etmiştim benim görüşüm arkadaşlarını ben şikayet ettikten sonra ban yedikleri için beni kışkırttın ve şikayet açmak için eline koz geçirmeye çalıştın (geçtide zaten) ben suçumu kabulleniyorum ama bu arkadaşın yaptığıda cezasız kalmamalıdır.

**Edit**

+ Olarak @jeod Olaya şahit olmuştur onada emote verilmeden saldırdılar.
« Son Düzenleme: 03.12.2019 18:22 MustafaBASKAN »

#2 - 03.12.2019 18:41
Olay sırasında bende vardım, Şahıs emote vermeden bize saldırdı, Şahitliğimi kabul ediyorum.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#3 - 03.12.2019 20:05
Böylesi kendimce mizahi ve alaycı tavırlara cevap vermeyecek bir olguntayım. Ben şikayetimde bulundum ve herhangi bir özrü kabul etmiyorum bu mesajımdan sonra da mesaj yazma taraftarı değilim daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi Vice'da oynamak için açmış olduğunuz karakterin sorularınında testler ve klasik sorular dahil üç adet ''Sürekli roleyplay'' kuralıyla alakalı soru var Siz ve arkadaşlarınızın bu platformda barınabildiğinize göre bu soruları doğru yanıtlamış olmalısınız fakat oyunda kavga rolü başlıyor bitene kadar sorun yok öldüğün an ''/b ŞİKAYET AÇÇCAM'' diye mesajlar yolluyorsunuz o kavganın galibi ben yerine siz olsaydınız da rolü bölmeye devam edecek miydiniz? Ben cevabını vereyim hayır ben burada kendi şahsıma söylenmiş ahlaksız bir söz için şikayette bulundum sizin söylediğiniz ''emote vermeden saldırdı'' kavramına bu mesajım ve bu konu üzerinden cevap vermeyeceğim söylediğim gibi bu şikayetin amacı farklı. Herkese iyi forumlar dilerim, iyi oyunlar.

#4 - 03.12.2019 20:31
@h4x Nereden biliyorsun oradaki IC kavganın Galibi biz olsaydık seni uyarıp uyarmayacağımızı? Ben seni uyarmama rağmen devam ettin ben şunu anladım ki bazen acımasız olmak gerekiyormuş tıpkı bir çok insanın bana karşı davrandığı gibi ben insanlık yapıp orada seni uyardım ve emote ver dedim sen buna rağmen devam ettin ben hatamı kabulleniyorum ama sen pm'den veya /b'den uyarmamıza rağmen devam ettin kural ihlali yapmaya işin kısacası rol yapmadın.

Gerçek hayatta bende gideyim ozaman alayım silahimi adamı tanımadan bir şey demeden etmeden (nefes) bile almadan çekip silahı vurayım ha?

Başka bir şey söylemeyeceğim hatanı kabullenmen gerek ben nasıl hatamı kabullendiğim gibi.
« Son Düzenleme: 03.12.2019 20:33 MustafaBASKAN »

#5 - 04.12.2019 11:46
Kural ihlaline karşı kural ihlali yapılamaz. Jason Brown ortak nezaketten ceza alacak.