Konu: Client  (Okunma sayısı 171 defa)

#0 - 27.11.2019 06:19
Anti Cheat olan bir Client gelmeli artık lütfen o kadar çok hileye rast geliyorum ki olur olmadık yerde denk geldiğimden ss ya da video alamayabiliyorum. Bugün bir adam ile olmadık bir yerde kavga çıktı GOD açmış 2 canı var 25 hasar vuruyorum ölmedi mesela en kolayından. O an kavga çıkacağını düşünmediğimden ss de alamadım. Client gelse çok güzel olur ya da oyun içi böyle bir sistem kodlanabiliyorsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.11.2019 12:45
Sunucuda zaten can hilesi için bir koruma bulunuyor god açmasının imkanı yok Client veya Anti Hile sistemi geliştirenleri gördük çok yavaş çalışıyorlar oyunu güzelleştiren adam gibi cleo modları bile kuramıyoruz. Hile kullanan herkes sonsuza kadar kullanamaz zaten elbet bir yerde yakayı ele verecek, sunucudaki Anti Hile sistemi buna göre geliştirilir yavaş yavaş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.11.2019 14:12
Sunucuya anti-cheat clienti sadece bilgisayarların ömrünü kısaltır. Ayrıca birçok bug oluşabiliyor ve oyunun performansını, görünüşünü etkileyen zararsız CLEO modlarını da engelliyor. Sunucuda hile kullanımından şüphelenilen kişilere log kontrolü yapılırsa rahatlıkla hilesinin fark edilebileceğini düşünüyorum. Durduk yere bilgisayarlarımızın işlemcisini yormaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

h4x

*
v2 Oyuncusu
#3 - 27.11.2019 14:15
Client mi? Güldürmeyin burası sizin rol öğrendiğiniz sunucular gibi değil arkadaşlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.11.2019 14:46
Sunucuya anti-cheat clienti sadece bilgisayarların ömrünü kısaltır. Ayrıca birçok bug oluşabiliyor ve oyunun performansını, görünüşünü etkileyen zararsız CLEO modlarını da engelliyor. Sunucuda hile kullanımından şüphelenilen kişilere log kontrolü yapılırsa rahatlıkla hilesinin fark edilebileceğini düşünüyorum. Durduk yere bilgisayarlarımızın işlemcisini yormaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Aynen bu şekilde sistem sömürmesini geçtim zararsız CLEO'lar engellenecek ve bu CLEO'lara izin verilen bir liste yapılması gerekecek, bir sürü zararsız CLEO modu var veya mesela ben kullandığım CLEO modları arasında örneğin egzoz patlatma modu çok sık patlıyor diye CLEO kodlarında oynamalar yaparak patlama sıklığını düşürdüm, kendi ayarlarımın yer aldığı bir CLEO oluşturdum egzoz patlatma modunu daha nadiren patlayacak şekilde kullanabiliyorum eğer Client sistemi getirilirse bana özel CLEO'yu da izinli CLEO listesine ekleyecek halleri yok yani izinli CLEO listesi çok geniş olsa dahi yine bir yerlerde kısıtlamalara sebebiyet veriyor. Ayrıca artık SA:MP için eskisi kadar hile geliştirilmiyor, 0.3.7-R2 sürümünden itibaren birçok hile iş görmez hale geldi çünkü cleolara daha fazla opcode desteği sunan bir modun fişi çekildi. Hala daha var olan hileler ise çok fazla değil gördüğüm kadarıyla.
« Son Düzenleme: 27.11.2019 14:50 Opysium »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 27.11.2019 15:18
Gereksiz Desteklemiyorum!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 27.11.2019 17:29
Şuan için düşünmüyoruz. Anti-hile korumamızı devamlı olarak güncelleyeceğiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok