Konu: [27.11.2019] Clayton Wardell - Car Ramming  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2019 22:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clayton_Wardell @Debbie the EGO-MASTER
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2019 - 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda yürüyüp telefonla konuşan karakterin üzerine 3 şerit atlayıp karşıya geçerek çarptıkdan sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmiştir. Yolladığım PM'e karşılık ise inkâr ediyor yaptığını. Neyse muhtemelen lag diyeceğinden belirtiyorum, karşı şeritten geliyor, aramızda 8 arabalık alan var. Lag olamaz, bilinçli. Video ekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 27.11.2019 23:20
Bunu yapan ben değilim, daha doğrusu benim karakterimle yapılmış, doğru. O sırada sadece araba sürmesi için bilgisayarı arkadaşıma vermiştim. On - on beş dakikalık dışarıda bir işim vardı, onu halletmeye çıkmıştım. Kendisi böyle bir trollük yapmış. Bu ihlal benim karakterimle yapılmış, ihlali ne kadar ben yapmasam da suçlu benim.

Arkadaşım adına senden gerçekten özür diliyorum, bana da ders oldu bu olay. Tekrardan onun adına da, kendi adıma da özür dilerim. Böyle bir trollük yapıldığını bu şikayetle öğreniyorum, kendisi bana da söylemedi böyle bir şey yaptığını. Sana da teşekkür ediyorum bu şikayet sayesinde beni bilgilendirdiğin için.

Gereken cezayı hak ettim, sonuçta karakter benim karakterim, başka birine sadece arabası sürmesi için dahi vermemem gerekiyordu. Tekrardan arkadaşım adına, oyun zevkini bozduğu için özür dilerim senden.
« Son Düzenleme: 27.11.2019 23:22 Debbie the EGO-MASTER »

#2 - 27.11.2019 23:36
Karakterini bir arkadaşına yanında olsa bile vermen doğru bir şey değil, benim için özür yeterli. Yetkilide uygun gördüğü takdirde ceza verilmesine gerek yok. Ben şikayeti geri çekiyorum.

#3 - 27.11.2019 23:40
Karakterini bir arkadaşına yanında olsa bile vermen doğru bir şey değil, benim için özür yeterli. Yetkilide uygun gördüğü takdirde ceza verilmesine gerek yok. Ben şikayeti geri çekiyorum.

Tamamen haklısın, vermemem gerekiyordu. Fakat kendisi sadece araba süreceğini söyledi, ben on beş dakikaya yakın bir süre evde olmayacağım için, canı sıkılmasın araba sürsün diye verdim. Bu şikayette kulağıma küpe oldu, bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğim. Gerçekten onun adına da, kendi adıma da tekrardan özür diliyorum senden.

#4 - 27.11.2019 23:41
Özür dilenmesi ve şikayetçi kişinin özrü kabul edip şikayetini geri çekmesiyle birlikte, şikayet geçersiz sayılmaktadır. Lütfen hesabınızı sizden başkasına vermeyin, araç sürmesi, gezmesi vb. multi-account içerisine girmektedir, bu seferlik uyarı veriyorum.
« Son Düzenleme: 27.11.2019 23:44 cherry wine »