Konu: Devil_Brown Jason_Brown  (Okunma sayısı 330 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2019 15:34
 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @jeod Devil Brown  Jason Brown@MustafaBASKAN 
 Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
 İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ+ Meslek aracıyla başkasını alıp taciz etme + b bölme + yetersiz rol bilgisi+Mix
yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın Öncelikle ben meslek yaparken yanlışlıkla aracına çarptım ve sonra pardon kanka dedim, arkadaş sorun etmedi hatta malı bırak gel beraber gidelim dedi. Arkasından arkadaşını alacağını söyledi ve arkadaşı gelince birden bire önüme meslek aracıyla pit atmaya başladılar. Üstüne üstlük araçtan indim ve bana saldırma rolüne girdiler. Jason arkayı tuttu ve ic olarak konuşmadan anlaşıp bana saldırdılar, ben kaçtım yetişemediği yerde aralardan dolanıp Devil saldırdı ancak görmesi imkansızdı, kısacası Jason ile mix yaptılar. Kaçtığım zaman ise pm atarak düzgün kaçsana adam akıllı sürsene ss alıyorum gibi şeyler söylediler, herhangi OOC yanlış yapmışsam açın şikayet dedim uğraşamam dediler.
 Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

#1 - 28.11.2019 15:40
"ben meslek yaparken yanlışlıkla aracına çarptım" Bilerek 2 3 kere üstümüze sürdün o sıra bendede meslek aracı vardı tam malı bırakırken 2mizinde önüne kırıyordun sana defalarca pm atmama rağmen yanlışıkla çarptım demedin.

"Jason arkayı tuttu ve ic olarak konuşmadan anlaşıp bana saldırdılar," Sunucuda /w Komutu var.

"Meslek aracıyla başkasını alıp taciz etme" Sen bize meslek aracınla çarpmaya başlayınca arkadaşımda sana karşılık verdi.

**Edit**

"OOC yanlış yapmışsam açın şikayet dedim uğraşamam dediler." Varsa ssin onuda ekler misin?
« Son Düzenleme: 28.11.2019 15:43 MustafaBASKAN »

#2 - 28.11.2019 15:44
"ben meslek yaparken yanlışlıkla aracına çarptım" Bilerek 2 3 kere üstümüze sürdün o sıra bendede meslek aracı vardı tam malı bırakırken 2mizinde önüne kırıyordun sana defalarca pm atmama rağmen yanlışıkla çarptım demedin.

"Jason arkayı tuttu ve ic olarak konuşmadan anlaşıp bana saldırdılar," Sunucuda /w Komutu var.

"Meslek aracıyla başkasını alıp taciz etme" Sen bize meslek aracınla çarpmaya başlayınca arkadaşımda sana karşılık verdi.
Kanıtın varmı sizin üstünüze sürdüğüme dair yoktur çünkü hep önünüzden gittim, ayrıca fısıldama değil mix yaptınız sen ortada yoktun arkamdan dolanıp saldırdın sizin meslek aracınıza 1 kere çarptım ondada devil ile anlaştık yanlışlıkla vurduğumu belirttim ama sen yasaklı olan meslek aracına binmene rağmen bana küfür edip rahatsız ettin Sslerde belli zaten

#3 - 28.11.2019 15:49
@Esteniorxd SS Almak için Prntrscr kullandığım için ss alındığında oyun bomboş gözüküyor, bu yüzden şanslısın ki herhangi bir kanıtım yok.

"meslek aracına binmene rağmen bana küfür edip rahatsız ettin" Çoğu kişi meslek aracına adam alıyor belli ki yasak değil yasaksada ben bilmiyorum.

#4 - 28.11.2019 15:50
Böyle birşey yasak değil, Herkes yolda geçen birisini Meslek aracına alıyor, Mesleğe götürüyor.

#5 - 28.11.2019 15:54
Sen bize yumruk atıyorsun, Bizde sana yumruk atıyoruz. Araçta zaten küfür ettiğin için kavga çıkıyor.

https://i.hizliresim.com/OrpynP.png

#6 - 28.11.2019 15:58
Eğer biz sana saldırdığımızda sende saldırdıysan sende kural ihlali yapmış oluyorsun bizde kural ihlali yapmış oluyoruz.

#7 - 28.11.2019 16:34
İki tarafında kural ihlali yaptığı ortada bu sebeple şikayetçi ve şikayet açılan tarafları bu seferlik uyarıyorum. Aynı ihlallerden kişiler hakkında bir şikayet daha açılırsa ve şikayete işlem yapılması gerekirse alacakları toplam cezanın iki katını alacaklar. Şikayeti kapatıyorum, lütfen forum/oyun kurallarına dikkat edin. İkili tartışmalardan kaçının.