0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: TheKillerF5 - 23.11.2019 23:05Alıntı yapılan: Jeva - 23.11.2019 19:36Alıntı yapılan: TheKillerF5 - 23.11.2019 17:32Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ? Dostum, Oku OKU (YÖNETİM BELİRLEYEBİLİR) Ya 10 30 50 yaparlar belirlerler bunu. Sen memura ateş etmessen memur sana ateş eder mi? Hayır. Sen memura karşı gelmessen memur sana neden sıksın be abi.Dostum, memura sıkmak için bir nedenimiz olacak zaten. Durduk yere sıkmak ayrı mesele onu demiyorum ben. Sınırlı sayıda mermi kesinlikle saçma. Gerçekçilik dışı ve mantıklı bulmuyorum.1000 Dolara mermi alıp tamamen silahını mermi ile doldurmak çok mantıklı zaten. Gerçek hayatta zor bulunan bir mermiyi oyun içerisinde çok rahat bulabilmek bu çok can sıkıcı.
Alıntı yapılan: Jeva - 23.11.2019 19:36Alıntı yapılan: TheKillerF5 - 23.11.2019 17:32Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ? Dostum, Oku OKU (YÖNETİM BELİRLEYEBİLİR) Ya 10 30 50 yaparlar belirlerler bunu. Sen memura ateş etmessen memur sana ateş eder mi? Hayır. Sen memura karşı gelmessen memur sana neden sıksın be abi.Dostum, memura sıkmak için bir nedenimiz olacak zaten. Durduk yere sıkmak ayrı mesele onu demiyorum ben. Sınırlı sayıda mermi kesinlikle saçma. Gerçekçilik dışı ve mantıklı bulmuyorum.
Alıntı yapılan: TheKillerF5 - 23.11.2019 17:32Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ? Dostum, Oku OKU (YÖNETİM BELİRLEYEBİLİR) Ya 10 30 50 yaparlar belirlerler bunu. Sen memura ateş etmessen memur sana ateş eder mi? Hayır. Sen memura karşı gelmessen memur sana neden sıksın be abi.
Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ?