Konu: Enrique Velazquez  (Okunma sayısı 138 defa)

#0 - 21.11.2019 17:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @SonKeko_Kesici - Enrique Velazquez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rol esnasında oyundan ayrılma - mix
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar rol yaparken bağırdım ama önce beni görmemeleri için gizlendim, bağırmadan önce de hiçbir şekilde kendimi göstermedim. Bağırdıktan sonra koşarak, yine kimseye görünmeden, binanın diğer tarafına geçtim. Enruqie direkt önüme çıkıp bana saldırdı, chatteki yazıdan yola çıkarak hareket ettiğini düşünüyorum. Dediğim gibi bana saldırdı, yere düşünce q attı ve şuan saat 17:21, hala oyuna geri dönmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.11.2019 18:15
Öncelikle adamı gördüm köşede ve adam gördüğünüz gibi ROL BALTALIYOR siz 5 kişi ve SİLLAHlı adama "Ne saçmaıyorsun orspu çocukları" der misiniz? Neyse ayrılma konusuna gellelim kişi BENDEN UZAKLAŞTI bende çıktım birde 2 'Cİ ss'deki HUD'A çok iyi bakın orada saat 17:22 yazıyor adamın beni yere düşürmesi 17:03 yani 0 dakikada kendimi toparlanmış gidebilirim rollsel olarak böyle hakkım var.

#2 - 21.11.2019 18:16
Açıklanabilir.

#3 - 21.11.2019 18:23
Öncelikle adamı gördüm köşede ve adam gördüğünüz gibi ROL BALTALIYOR siz 5 kişi ve SİLLAHlı adama "Ne saçmaıyorsun orspu çocukları" der misiniz? Neyse ayrılma konusuna gellelim kişi BENDEN UZAKLAŞTI bende çıktım birde 2 'Cİ ss'deki HUD'A çok iyi bakın orada saat 17:22 yazıyor adamın beni yere düşürmesi 17:03 yani 0 dakikada kendimi toparlanmış gidebilirim rollsel olarak böyle hakkım var.

Beş kişi değildiniz, ayrıca silahı var diye alnınızda yazmıyor. Dürüst davranacağınızı düşünmüştüm ama yanılmışım, chatten ismimi görüp bana saldırdığını kanıtlayamayabilirim. Ama rol esnasında q çektiğiniz ortada, doğru, sizden biraz uzaklaştım ama sizin o yaralı süresini beklemeniz gerekiyordu. Belki polis gelecekti veya ben geri dönüp rolümü devam ettirecektim. O zaman herkes yaralandığında zaten benden uzaklaştılar diyip q çeksin, kimsenin olmadığı bir vakitte girip süreyi beklesin. Öyle aradan zaten 20 dakika geçmiş, mantıken ben toparlanıp giderdim demekle olmuyor. Kendin söyledin silahlı olduğunu, bence silahı kaptırmamak için oyundan çıktın ve arkadaşların etrafı kollarken sende yaralı süreni bitirmeye çalıştın.
« Son Düzenleme: 21.11.2019 18:26 Kuzia »

#4 - 21.11.2019 18:31

Beş kişi değildiniz, ayrıca silahı var diye alnınızda yazmıyor. Dürüst davranacağınızı düşünmüştüm ama yanılmışım, chatten ismimi görüp bana saldırdığını kanıtlayamayabilirim. Ama rol esnasında q çektiğiniz ortada, doğru, sizden biraz uzaklaştım ama sizin o yaralı süresini beklemeniz gerekiyordu. Belki polis gelecekti veya ben geri dönüp rolümü devam ettirecektim. O zaman herkes yaralandığında zaten benden uzaklaştılar diyip q çeksin, kimsenin olmadığı bir vakitte girip süreyi beklesin. Öyle aradan zaten 20 dakika geçmiş, mantıken ben toparlanıp giderdim demekle olmuyor. Kendin söyledin silahlı olduğunu, bence silahı kaptırmamak için oyundan çıktın ve arkadaşların etrafı kollarken sende yaralı süreni bitirmeye çalıştın.
Kardeşim benim ARADAN 20DK GEÇMİŞ 20DK 20 dakikada değil 3 k de toparlanıyoruz biz.

#5 - 21.11.2019 18:34

Kardeşim benim ARADAN 20DK GEÇMİŞ 20DK 20 dakikada değil 3 k de toparlanıyoruz biz.

İsterse 50000000000000000000 dakika geçsin, oyun dışında değil oyun içinde beklemen ve gerekli yaralı rolünü yapman gerekiyor.  Admin kararını bekleyebiliriz.

#6 - 22.11.2019 01:03
Enrique Velazquez rol esnasında /q attığı için cezalandırılacak. Lütfen oyun&forum kurallarını gözden geçiriniz.