Konu: Maxo_Maxwell Bug Abuse-Non RP  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.09.2026 01:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maxo_Maxwell

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3. Powergaming
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

8. Bug Abuse

Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir bisikleti var saçma sapan zıplıyor,  faction olarak da çok amatör rol yapıyorlar bu tip oyuncular sadece sunucudan oyuncu uzaklaştırır. Vice Roleplay'ın sosyal rol hedefine büyük zarar verir dikkatle takip edilmesi gereken bir oluşum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Onlar bu şekilde itici rol yapmaya devam ettikçe bende onları şikayet etmekten sıkılmayacağım. :vice: :nays:

#1 - 19.09.2026 11:21

Kanka şu şekil rol yapan bir adamsın, madem troll rol sergiliyoruz şikeyet aç adminler karar versin. En ufak şeyde şikayet açıp birliğe sallamak güzelmiş.

#2 - 19.09.2026 11:30
Üslubunu bozmadan şikayet açabilirsin genel birliğe sallamanı anlamadım dostum oyuncu şikayeti mi açmışsın oluşum şikayeti yaptığın rol belli kapasite belli yani başkalarına sallamadan önce kendine dönüp bakmalısın iyi rollerin olsun

#3 - 19.09.2026 14:29
Ortada ne IC'de ne de OOC'de seni tanıdığım tek bir nokta var. Ne bir rolümüz olmuş ne de aramızda herhangi bir mesele yaşanmış. Buna rağmen durduk yere bu kadar kinlenip kötü niyetle hakkımda şikayet açman gerçekten komik. Kaldırım taşına senaryo atacak kadar rol mantığından uzak olup bir de çıkıp bana rol dersi vermeye çalışıyorsun. Yanımdan geçip “bunu yapamazsın” diyorsun, chate “:a” yazıyorsun, onu da anlamadım. Elin ayağın birbirine girmiş herhalde. Kaldırımın üstüne zarf atmışsın, güya mekanı bize satacaksın. Alan olmayınca mı bu kadar kinlendin kardeşim? Şikayet açmayı bile beceremiyorsun gerçi. Bir dahakine beni etiketlemeyi unutma. Öğrenecek çok şeyin var.

#4 - 19.09.2026 16:30
Beyler :D sakin, gayette zarf bırakmış karakterim, herşey olağan. Eğer istersen şikayet açabilirsin, herhangi bir kural ihlali varsa problem değil, yetkili ekip uygular. Öyle kapasite belli vs, ayıp oluyo burda rol bilgimizi mi yarıştıracağız ki emin ol kaybedersin canım benim ;).
Şikayet belli forum belli, olduğum yerde minibüsle bisikletle üstümden zıplıyorsan, burda zıplamayın hepiniz. Non RP yapar cezayı yersin. Yapma yeme, iyi forumlar.
İhlallere devam ederseniz, cezaların devamı gelir bu kadar.

#5 - 19.09.2026 17:06
 ;)

#6 - 20.09.2026 00:27
Bu seferlik sizi uyarıyoruz, tekrarlamayın. @maxorN