Konu: Deathmatch - Non&Rp - Sürekli Roleplay  (Okunma sayısı 91 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 06:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armando_MacGratman @Bariswsk N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.09.2026 06:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non-Rp-Deatmatch-Sürekli Roleplay ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Armando_MacGratman 15.09.2026 tarihinin 01:00 sularında bana yüksek fiyata bir Elegy marka araç sattı. Miguel karakterim ile aracın eder değerlerini kontrol edip yüksek fiyata aldığını öğrenince şahısı 06:00 sularında IdleGas içerisinde ATM'den para çekerken yakaladım ve beni kazıkladığını söyledim o da gülerek "Evet" cevabı vererek ortamdan uzaklaştı. Takip ettim, karşılıklı küfürleştikten sonra sistemsel kavgaya dönüştü. Kavgada hasar alan taraf ben olduğumdan dolayı yaralandım. "Bıçak" - "Silah" ile yaralanmadığımdan bana sanki ağır yara vermiş gibi hareket etti. Aracına bindirme rolü yaptı, aracı kilitledi emotesi verip yoluna devam ederken. Aktif olarak şuanda kullanılan gerçek hayattaki tüm araçların dıştan kilitlenmiş olsada içeriden kilitlenmeyeceğini yoldan geçen bir insan bile bilebilir. "/do" üzerinden bu emote verdim. Üstüne üstlük "/dene" gibi rolleri gerçekleştirip araçtan atladım. Bana sürekli "PM" üzerinden forum açıcam, şikayet açıcam gibi tehditvari mesajlarda bulundu. Rolümü baltalayıp, beni ikinci kerede yaraladı. Yaraladıktan sonra üzerime çiş emotesi verip ortamdan uzaklaştı. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 15.09.2026 16:05 ninetiesmiamimafiya »

#1 - 18.09.2026 16:44
Ceza verilecek.