Konu: Leandro Calderon - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.09.2026 20:24
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leandro Calderon @Pablo023
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kaç gün önce Ervin Ellingsworth adlı oyuncunun yaptığı şeyin aynısını yaptı, herhalde yanlışlıkla basmaması gereken bir tuşa bastı, cezalandırılsın. Ek olarak aşağıdaki paylaşmış olduğum video harici iki adet SS bulunuyor, bu SS'lerde onu vurduğuma dair kanıt var. Vurulduktan çok kısa bir süre sonra hiç bir şey olmamış gibi araba kullanabiliyor, YKI'den de ceza alırsa sevinirim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Hile videosu:

Düşürdüğüme dair kanıtlar:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın.

#1 - 18.09.2026 11:33
Buradaki hile tam olarak nedir benim güzel kardeşim, ben anlamış değilim yani. Birliğiniz hileden dolayı kapandı, rol yapamıyorsunuz diye mi bu şikayetleri açıyorsunuz? Burada nasıl bir hile görüntüsü var? Tertemiz video, aracım sunucudaki veya benim şahsi internetimdeki pingden dolayı takla atmış olabilir, o esnada ALT+TAB'da başka bir şeyle ilgileniyordum, oyuna girdiğimde oraya ışınlandım. Bende böyle bir takla görüntüsü görülmedi, belkide siz bilgisayarlarınızdaki ratlı sobeitleriniz ile beni siz uçurdunuz sonrada gelip bana şikayet açtınız sırf Sangre De Barrio birliğine yara vermek için, gerçekten en aklı evvel insanlar sizsiniz. Şu platformda hiç bir zaman barınamadınız, hep birilerinin yanlarında sizi kollamasını, korumasını beklediniz. Şuan o birileri yok diye bu vahim duruma düştünüz, onlarda olsa bir şey fark etmezdi çünkü oyun içerisinde onlarda bu zamana kadar bizim karşımızda duramadılar. Oyun olarak bahsediyorum kardeşim, yanlış anlaşılma olmasın. Umarım hatalarınızdan ders çıkartır, şu sanal alemdeki pozunuza çeki düzen verirsiniz. Artık insanları savaşa sürükleyip, zorla savaş çıkartıp üstüne birde yenilip oyuncu şikayetlerine koşmayın, gerçekten çok komik görünüyorsunuz. OOC yaşamınızda başarılar her birinize, umarım her şey dilediğinizce olur. Yaralı kural ihlaline değinmek gerekirsede, aradan 10 dakika geçmiş, 10 dakikada benim yaralı rollerimi yapmadığımı nereden biliyorsun? Bu konuda yetersiz kanıtın bulunmakta, o yüzden oradan da bana ceza aldıramazsın. Uzun bir aranın sonunda tekrardan roleplay yapmaya başladım, görüyorum ki bıraktığım Kasparov ekibi neyse, şuanda da aynısı... Savunmam bu kadar, inceleyecek olan yönetici arkadaşada Allah kolaylık versin, bunların açtığı boş şikayetlere zaman ayırıp bakıyorsunuz, kolay gelsin.

#2 - 18.09.2026 12:12
Birliğimizin kapandığını rüyanda falan mı gördün? Rüyaların tersi çıkar derler. Her olayda papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz :D Açık ve net bir şekilde basmaman gereken bir tuşa bastığın belli oluyor, saçma sapan bahaneler üretip sıyrılmaya çalışman anlamsız. Alt-tab'daydım, oraya ışınlandım, pingim vardı vesaire, bunlar saçma sapan bahaneler. Ervin Ellingsworth adlı oyuncuda benzer şeyleri yazmıştı fakat ceza aldı, yönetimi kandıramazsınız. Sütten çıkmış ak kaşık rollenmelerini bırakıp gerçekçi olmanda fayda var. Ayrıca üslubunda yanlış. Şikayeti inceleyecek olan yetkili kişi bu arkadaşa uyarı puanı verirse sevinirim. Forum hesabını açalı bir ay bile olmamış fakat maşallah, her şeyden haberin var, her şeyi biliyorsun. Kim bilir kimin multisisin. Ek olarak hatırlatıyorum, vurulduktan sonra on dakika bile geçmeden araç kullandığı, yaralı rollerini sürdürmediği için şikayetçi olduğum kişiye YKI kapsamında ceza verilmesini istiyorum, sonuçlanabilir.

#3 - 19.09.2026 17:17
Hileye dair yeterli bir kanıt yok ancak yaralı kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.