Buradaki hile tam olarak nedir benim güzel kardeşim, ben anlamış değilim yani. Birliğiniz hileden dolayı kapandı, rol yapamıyorsunuz diye mi bu şikayetleri açıyorsunuz? Burada nasıl bir hile görüntüsü var? Tertemiz video, aracım sunucudaki veya benim şahsi internetimdeki pingden dolayı takla atmış olabilir, o esnada ALT+TAB'da başka bir şeyle ilgileniyordum, oyuna girdiğimde oraya ışınlandım. Bende böyle bir takla görüntüsü görülmedi, belkide siz bilgisayarlarınızdaki ratlı sobeitleriniz ile beni siz uçurdunuz sonrada gelip bana şikayet açtınız sırf Sangre De Barrio birliğine yara vermek için, gerçekten en aklı evvel insanlar sizsiniz. Şu platformda hiç bir zaman barınamadınız, hep birilerinin yanlarında sizi kollamasını, korumasını beklediniz. Şuan o birileri yok diye bu vahim duruma düştünüz, onlarda olsa bir şey fark etmezdi çünkü oyun içerisinde onlarda bu zamana kadar bizim karşımızda duramadılar. Oyun olarak bahsediyorum kardeşim, yanlış anlaşılma olmasın. Umarım hatalarınızdan ders çıkartır, şu sanal alemdeki pozunuza çeki düzen verirsiniz. Artık insanları savaşa sürükleyip, zorla savaş çıkartıp üstüne birde yenilip oyuncu şikayetlerine koşmayın, gerçekten çok komik görünüyorsunuz. OOC yaşamınızda başarılar her birinize, umarım her şey dilediğinizce olur. Yaralı kural ihlaline değinmek gerekirsede, aradan 10 dakika geçmiş, 10 dakikada benim yaralı rollerimi yapmadığımı nereden biliyorsun? Bu konuda yetersiz kanıtın bulunmakta, o yüzden oradan da bana ceza aldıramazsın. Uzun bir aranın sonunda tekrardan roleplay yapmaya başladım, görüyorum ki bıraktığım Kasparov ekibi neyse, şuanda da aynısı... Savunmam bu kadar, inceleyecek olan yönetici arkadaşada Allah kolaylık versin, bunların açtığı boş şikayetlere zaman ayırıp bakıyorsunuz, kolay gelsin.