Konu: Deatmach Fearp  (Okunma sayısı 171 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2026 03:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#37523

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de belli oluyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Deatmach
Fearp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bir anda helikopterle birlikte hood bölgesine inip M4 ile taramaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli ceza uygulanmasını istiyorum tek başına hood basıyor aslan...

#1 - 11.09.2026 09:24

Mesaj geliyor ve mesaj ile sizin bölgenize helikopter ile geliyorum fear rp demişsin birde fear gerektirecek bir durum göremiyorum ben hood onaylı yada onaylı bir birlik değilsin.

#2 - 11.09.2026 13:56

Mesaj geliyor ve mesaj ile sizin bölgenize helikopter ile geliyorum fear rp demişsin birde fear gerektirecek bir durum göremiyorum ben hood onaylı yada onaylı bir birlik değilsin.

Mesaj geldiği için sıktın yani sadece bir tane mesaj uğruna "acil marchetti hooduna silahlı" :D komiksin bir şey söylemiyorum sonuçlanabilir.

#3 - 12.09.2026 21:32

#4 - 12.09.2026 22:01

Bir trafik kavgası sonrası silah çekip bir birliğin hooduna helikopter ile baskın atıyorsun, ne kadar mantıklı?
Eğer yetkili talep ederse trafikten dolayı çıkan bir kavga olduğunun sslerini Michael arkadaşım atar.
« Son Düzenleme: 12.09.2026 22:03 Stoppersingle »

#5 - 12.09.2026 22:13

Bir trafik kavgası sonrası silah çekip bir birliğin hooduna helikopter ile baskın atıyorsun, ne kadar mantıklı?
Eğer yetkili talep ederse trafikten dolayı çıkan bir kavga olduğunun sslerini Michael arkadaşım atar.

Şahitler arasında adın varmı yada sana atılan bir etiket?

#6 - 12.09.2026 22:42

Birlik hoodum ve birliğimdeki R19, beni yeterince ilgilendiriyor.

#7 - 13.09.2026 02:50

Birlik hoodum ve birliğimdeki R19, beni yeterince ilgilendiriyor.
Seni ilgilendiren bir konu olsa sahitlere etiketlerdi

#8 - 13.09.2026 20:49
Merhaba, şikayet incelendi.

Bu konu DM'den ziyade IC olarak gelişen bir durum olarak görünüyor, bu yüzden bu konu IC olarak çözülmesi gereken bir durum olarak söylenebilir. Kanıtlar net olarak yeterli değil, bu yüzden şikayet geçersiz. Lütfen bu tarz durumları IC olarak çözüme kavuşturun.