Konu: Sherpar_Shcmerlain - Trolling  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 23:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sherpar_Shcmerlain @eymenbaba9797

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Austin_Slatan @Roughter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/09/2026, 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz ifade alma rolünü sürdürürken /wank atıp trolling girişiminde bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.09.2026 04:13
@eymenbaba9797 24 saat içinde savunmanızı yapın.

#2 - 09.09.2026 01:12
IC olarak roldeydik. Karşı tarafımda sivil biri vardı, kendisiyle kavga ettik. Polislerin içinde sürekli olarak tekrar vuruyor beni, küfürler yağdırıyor. Bende IC olarak sinirlendim ve böyle bir hareket yaptım. Birazdan bu şikayeti açan polise şikayet açacağım, olayın tamamını atmadığı için. Bir roldeyim ve sinirlerime hakim olamadım, rol içerisinde böyle bir rol sergiledim. Polis memurları beni tutuklayabilirdiler, olayın içerisinde bizzat ben varım zaten, neden bunu OOC'ye taşıyor anlamadım, bir OOC kin mi var? Kısaca yaptığım hareket IC bir hareket idi, bunu OOC'ye taşımalarının sebebi nedir bilmiyorum. "Fuck the PD" rolleri yapmadım, o hareketi PD'ye de sergilemedim; kavga ettiğim adama sergiledim. Polis beni tutuklayabilirdi, burada IC olayı OOC'ye taşıyacağına.

#3 - 09.09.2026 08:14
Neden OOC kin tutayım? Eğer bir yanlışım varsa şikayet açabilirsin. Ayrıca IC bir hareketti şeklinde bahsettiğin de mastürbasyon animasyonu. Bir tartışmaya girince otuz bir mi çekiyorsun?
Ekleyeceğim bir şey yok, sonuçlanabilir.

#4 - 09.09.2026 19:33
Şikayet edilen olay rol dahilinde gelişmiş, rol içerisinde müdahale edilebilirdi. Bir ihlal görülmedi, K&A.