Konu: @rheapendejo - FrameVigilante & Silent  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 22:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @rheapendejo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: F13
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video(lar)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın videolarında açıkça belli oluyor ki FrameVigilante ve Silent kullanımı mevcuttur. Başta fark ettim ancak kullanıcının kim olduğunu bilmiyordum, kendi forumundan videolarını paylaşmaya devam ediyor hileli bir şekilde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Videonun çoğunluğunda FrameVigilante kullandığı bellidir. A-D atışları olağanın çok üstünde. Ayrıca 2. dakika 7. saniyeyi açarsanız 1 şarjör merminin hepsinin gittiği hatta bazısının arabanın çatısından işlediğini görebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): Aynı kanalın bugün paylaştığı video https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=192827.0

#1 - 05.09.2026 22:35
Bu sunucuda nasıl barındığına şaşırıyorum bazen ya :D

#2 - 05.09.2026 22:48
Bu sunucuda nasıl barındığına şaşırıyorum bazen ya :D
hile savunması nerde bro

#3 - 05.09.2026 22:54
full editli kırpılmış editlenmiş videoyu kanıt olarak atmışsın şikayete attığım videoda da frame yok silent dediğin kısımda aynı şekilde kesilmiş hızlandırılmış video daha savunma diyorsun  :D

#4 - 05.09.2026 23:37
Ekstra olarak FrameVigilante fix'e kanıt olarak;

Frame olmadığı esnada ilk klipteki hızlı-hızlı A/D yapma işini aynı şekilde tekrarladım olmadığı için denenmemiş gibi gözüküyor.

O kadar paranoyaklaştınız ki herkes sizin gibi oynuyor sanıyorsunuz :D

#5 - 05.09.2026 23:57
ne alaka bro? o videoların tam halini atıp atmamak sende. editli demişsin açıkça frame kullandığın belli neyini inkar ediyorsun? Videolar hızlandırılmış diyorsun, 4 dakikalık videoya baktığımda dm sahneleri gayet normal akışta ve A-D hızın belli. Madem hile değilsin at bakalım normal halini videoların? Ben şikayetteki videona bir şey demedim zaten.

#6 - 06.09.2026 00:09
Gerekli her şeyi yazdım. Daha da boş chat atıp burayı kirletme.
Sonuçlanabilir  :D
Ben şikayetteki videona bir şey demedim zaten.

Madem bi' şey demiyorsun hangi akla hizmet delilsiz kanıtsız şikayet açıyorsun? Bizde oyuna çocuk eğlendirmeye giriyoruz zaten.
« Son Düzenleme: 06.09.2026 00:21 rheapendejo »

#7 - 06.09.2026 03:28
Geçmişte de editli şikayetten patlayan oldu dostum, kendi kanalına atıp vice platformunda paylaşıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Orijinal videoyu da atabilirsin savunman için ama boş ileti atıyorsun tamamen. Frame kullandığın belli, maşallah sonic gibi a-d yapıyon.

#8 - 06.09.2026 05:14
Bir videoda 5-6 fov var kimse senin keyfine göre video alıp atmak zorunda değil birader. Daha fazla chat atıp burayı kirletme. Ki farklı skinler, farklı maske id'ler bunun kanıtıdır. Şu bomboş şikayet için bana yanıt attırıyorsun.

#9 - 06.09.2026 17:53
Video başında FrameVigilante kullanan kişinin Dante Torres olduğu tespit edilmesi üzerine hile kullanımı sebebiyle cezalandırılacak.
« Son Düzenleme: 06.09.2026 19:13 behzatc4530 »