Konu: CorkyOne - Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 250 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2026 23:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @CorkyOne
Olaya dahil olan şahit karakter adı: roldeki kişiler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: dün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aktif çatışma ortamında düşmüş, kalkınca da mermi basmış. Düşerken 92 mermisi kala düşüyor, kalktığında ise 109 mermiyle geziyor. Bandicam ile kayıttaymış zaten, kaydı atar savunma yapar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://i.imgur.com/nTC4xtr.jpeg mermi

kendi videosu
Ek açıklamalar(varsa): ayrıca videosunda esp ile gelen adamı takip ediyor, mosueu çevirişinden belli  ::) bandicam kullanmalarının sebebi de sanırsam esplerinin belli olmaması, iyi günler.

#1 - 01.09.2026 23:34
Anlamadığım biçimde mermim yükselmiş videoyla savunucam, herhangi bir şey kullanmıyorum. Sunucuda mermi hilesi fixleneli kaç sene oldu bilmiyorum, ayrıca yöneticiler şarjör kullanımlarımı kontrol edebilir. Videoyu upload edip atarım, bug olduğu bariz.

#2 - 01.09.2026 23:36
Teşekkür ederim. Videoyu bekleyebiliriz, iyi forumlar.

#3 - 01.09.2026 23:45
Bana gelen pmler olduğu için video böyle, eğer bir admin talepte bulunursa kendisine videosunun editsiz halini iletirim. Videoda gözüktüğü üzere bir şey kullanmıyorum, sunucudan kaynaklı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Normalde aralıkta ne olduğu belli olmadığından savunma bile yapmazdım fakat kendimden emin olduğum için video kullanıyorum.

#4 - 02.09.2026 04:15
sonuçlanabilir, sağol

#5 - 02.09.2026 13:07
Sorun görünmüyor.