Konu: 30.08.2026 Refuse RP-Leon Bornemann/Noam Basayev  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2026 20:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leon Bornemann @Rock58  Noam Basayev @zazakera49 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Aria Clark @SemX0102 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2026 19:39-19:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gelen telsiz üzerine aracı durdurmak için siren yakıp megafon verdik kişiler aracı saklayıp interior'a girdi pmden uyarmama rağmen rolün gerçekleşmesine imkan tanımadılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/2czthy -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 30.08.2026 20:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.08.2026 20:34
Dostum bize mi dedin bizim haberimiz yoktu pm atmışsın görmemişim direkt afk saldım işim vardı bu arada niye aracımı durduruyorsun ki kuzen bizim bir hatamız yokken gelip nasıl öyle durduruyorsun birde direkt işyerine girip afk saldım ben işim vardı çünkü nerden bileyim bana dediğini oyuna geldim pm ni görmedim.

#3 - 30.08.2026 21:06
Dostum bize mi dedin bizim haberimiz yoktu pm atmışsın görmemişim direkt afk saldım işim vardı bu arada niye aracımı durduruyorsun ki kuzen bizim bir hatamız yokken gelip nasıl öyle durduruyorsun birde direkt işyerine girip afk saldım ben işim vardı çünkü nerden bileyim bana dediğini oyuna geldim pm ni görmedim.
Hatanız yok mu? Videyou tekrar izle yaptığınız kazaya bak. Adama PIT attınız resmen

#4 - 30.08.2026 21:36
Selamlar, Olayla alakam yok arkadaşla daha öncedende kumar oynuyorduk yolda gördüm 100k param vardı kumar oyanmak için onun kumarhanesine gittim ve kumar oynadım log kayıtlarıma bakabilirsiniz.
Aracım yanımda olmadığı için beni yolda görüp aldı o sırada kumar oynamak istedim ve kumarhaneye gittik adamım burada benim suçum ne?
« Son Düzenleme: 30.08.2026 21:38 zazakera49 »

#5 - 31.08.2026 01:29
Selamlar, Olayla alakam yok arkadaşla daha öncedende kumar oynuyorduk yolda gördüm 100k param vardı kumar oyanmak için onun kumarhanesine gittim ve kumar oynadım log kayıtlarıma bakabilirsiniz.
Aracım yanımda olmadığı için beni yolda görüp aldı o sırada kumar oynamak istedim ve kumarhaneye gittik adamım burada benim suçum ne?
Arkadaşlar, biriniz afk bıraktığını diğeriniz kumar oynadığınızı söylüyor. Daha bir şey söylemeyeceğim yetkililer ilgilenecektir.

#6 - 31.08.2026 05:18
Leon Bornemann karakteri Refuse RP kapsamında ceza alacak. Polislerin sizi durdurmak için yeterli gerekçesi bulunuyor, kaza yapıyorsunuz. Kaza rolüne uyum da sağlamıyorsunuz. İhlalleri tekrar gerçekleştirmeyin.
« Son Düzenleme: 31.08.2026 06:29 Luthien »