Konu: Viktor Bergmann - Non rp Driving  (Okunma sayısı 77 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.08.2026 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Viktor Bergmann - WXDeviaWX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Malik Brooks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/08/2026 22.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non rp Driving

Alıntı
Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım Malik Brooks ile araç içerisinde rol yaparken 2 araç bizi araya sıkıştırıp çarptı. 2 aracın birisinde 2 kişi olarak Tim Falkenberg (ElPatron26) ve Alex Bergmann (neonhex) vardı. Diğer arabada tek kişi olarak Viktor Bergmann (WXDeviaWX) vardı. Her ikiside kasten pit atıp aracımıza bilinçli bir şekilde çarptı. Bir diğeri videodaki gibi pit atarken kaza yapması sonucu çarpışmadan kurtulduk. Bu olaydan sonra rol içi bir husubet olup olmadığını anlamak için patronlarının yanına gittik ve Viktor Bergmann karakterini canlandıran oyuncu rol içerisinde hatırlamadığını dile getirdi. Bende olayın ic olmadığını anladıktan sonra bu şikayeti açtım. Bu konuda şikayetçi olduğum Viktor Bergmann adlı oyuncu ile beraber toplamda 3 oyuncudan şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/a74sf8

Ek açıklamalar(varsa): Üç kişiden de şikayetçiyim.

« Son Düzenleme: 22.08.2026 00:20 Murtcu »

#1 - 22.08.2026 01:05
Şikayet ettiğiniz oyuncular bölümüne beni etiketlememe sebebin nedir dostum? Herneyse, ortada kendim ve Alex açısından sorun göremiyorum. Genel olarak bu olayda kötü kullanan sensin, kayıtta önüme kıran sensin. Kaza rolü yapmak yerine forum açan da sensin.

#2 - 22.08.2026 01:34
Dostum attığım video linkine girip videoyu izlersen anlarsın. İki aynı araç ve belli ki berabersiniz. İkinizde aracımı sıkıştırıp pit atıp aracımı bozmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca kaza rolü konusuna gelirsek benim videodaki gibi kaza rolü yapacak ciddi bir kaza anım yok. Sürekli çarpıyorsunuz ve ben yolumdan sapmadan devam etmeye çalışıyorum. Şikayetçi olduğum konuda seninle ilgili bir durum yoksa neden oradasın, iki aynı araç neden orada bana pit atmaya çalışıyor?

#3 - 22.08.2026 03:05
Viktor Bergmann karakteri Non-RP Driving kapsamında cezalandırılacak. Tim Falkenberg karakterinin kasıtlı yaptığı bir ihlal görülmedi. K&A.