Selamlar, orda 7 kişisiniz. 4 kişi düşürüyorum, biriniz Q atıyor. Kalan iki tanenizde silahıyla ateş ediyor. Madem silah kullanmak gibi bir planınız vardı bunu brawl rolünden önce yapmalıydınız, bizde efendi gibi Fear RP yapıp yolumuza devam ederdik. Şimdi zaten orda 7 kişiden 4'ü düşmüş, Stash ve Malik karakteri yaşadıkları olay örgüsüyle adrenalinle dolmuşlar, gözleri kararmış. Sonuçta artık köşeye sıkışmışlar, ya vura vura düşürecekler ya da orada vurulup gidecekler. Şöyle düşünün, bir motorcu motoruyla kaza yaptı, böyle durumlarda beyin direkt olarak acıyı değil, hayatta kalma dürtüsünü ön plana alarak insana acıyı hissettirmez ya da seviyesine göre en az hissedilebilecek duruma getirir. Buraya dikkat edin lütfen, karakterlerimiz acıyı hissetmez demiyorum. Adrenalin ve olay örgüsüyle tabiri caizse birer manyaklar. Bu şikayetin açılma amacı bana kalırsa, kural ihlali olduğunu düşündüğünüzden değil de yumrukla, silaha karşı düşürüldüğünüz için. Eminim ki, burada siz bizi yaralı konumuna getirebilseydiniz bu şikayet hiç açılmazdı. Birliğiniz kurulalı 1 hafta bile olmamış, bizim karakterlerimiz yıllardır bu şehirde yaşıyor, rollüyor. Değmediğimiz birlik, dokunmadığımız oyuncu kalmadı. Sürekli win-win olayını bırakmalısınız, karakteriniz her dezavantajlı konuma düştüğünde, onu sürekli üste çıkaracak roller, eylemler sizi ve birliğinizi küçük gösterir. Böyle her durumda şikayet açacaksanız ya bu rolleri yapmayın, ya da o silahı çekiyorsanız hakkını verin.