Konu: Stash McCall - non rp  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2026 22:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Weihenmaier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brawl rolü başlıyor, silah çekip ateş ediyorum yumruk atarak üstüme koşuyor.  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yapmayın

#1 - 10.08.2026 17:08
Selamlar, orda 7 kişisiniz. 4 kişi düşürüyorum, biriniz Q atıyor. Kalan iki tanenizde silahıyla ateş ediyor. Madem silah kullanmak gibi bir planınız vardı bunu brawl rolünden önce yapmalıydınız, bizde efendi gibi Fear RP yapıp yolumuza devam ederdik. Şimdi zaten orda 7 kişiden 4'ü düşmüş, Stash ve Malik karakteri yaşadıkları olay örgüsüyle adrenalinle dolmuşlar, gözleri kararmış. Sonuçta artık köşeye sıkışmışlar, ya vura vura düşürecekler ya da orada vurulup gidecekler. Şöyle düşünün, bir motorcu motoruyla kaza yaptı, böyle durumlarda beyin direkt olarak acıyı değil, hayatta kalma dürtüsünü ön plana alarak insana acıyı hissettirmez ya da seviyesine göre en az hissedilebilecek duruma getirir. Buraya dikkat edin lütfen, karakterlerimiz acıyı hissetmez demiyorum. Adrenalin ve olay örgüsüyle tabiri caizse birer manyaklar. Bu şikayetin açılma amacı bana kalırsa, kural ihlali olduğunu düşündüğünüzden değil de yumrukla, silaha karşı düşürüldüğünüz için. Eminim ki, burada siz bizi yaralı konumuna getirebilseydiniz bu şikayet hiç açılmazdı. Birliğiniz kurulalı 1 hafta bile olmamış, bizim karakterlerimiz yıllardır bu şehirde yaşıyor, rollüyor. Değmediğimiz birlik, dokunmadığımız oyuncu kalmadı. Sürekli win-win olayını bırakmalısınız, karakteriniz her dezavantajlı konuma düştüğünde, onu sürekli üste çıkaracak roller, eylemler sizi ve birliğinizi küçük gösterir. Böyle her durumda şikayet açacaksanız ya bu rolleri yapmayın, ya da o silahı çekiyorsanız hakkını verin.

#2 - 10.08.2026 18:47
okumadım, sonuçlanabilir

#3 - 10.08.2026 18:51
Olaya dahil olduğum için yazıyorum. 6 kişisiniz 2 kişiyiz rol ilk brawl olarak başladı. Sizden dört kişi yere düşünce sizde silaha sarıldınız. Stash arkadaşımın dediği gibi o anda karakterlerimiz adrenalin dolu ve kas dayanıklılık 20 seviye. Bu da normal oyuncular arasında ortalamanın çok üstünde kondisyonlu yapar. Motosikeltli kaza yapınca bacakları kırılmasına rağmen yürüyor bir süre, bunu da böyle düşünebilirsiniz. Silah çektiniz diye elimiz armut mu toplasın? Karakterlerimiz yıllardır dövüşçü rolünde araştırabilirsin. Yakın savunma taktiklerini uygulayıp seni dövdük.

Eğer bu tarz şeyleri yaşayıp hazmedemeyip rolde bırakamıyorsanız bu tarz rolleri yapmamalı, legal takılıp keyfinize bakmalısınız. Keyfiniz kaçmaması için.

#4 - 10.08.2026 19:01
yine okumadım, sonuçlanabilir

#5 - 12.08.2026 20:21
Merhaba, şikayet incelendi.

Videoda Stash karakterinin silahla ateş eden bir karaktere yumrukla vurduğu görünüyor. Evet, savunmada adrenalin dozunun arttığı söylese de bu gerçekçi bir durum ne yazık ki değil. Çünkü videoda Stash karakterinin üstüne mermi gelse de yumruk vurmaya devam ediyor. Bu yüzden Stash McCall karakterine Non-RP'den işlem uygulanacak.