Konu: Adeo Kendrell  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2026 21:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adeo Kendrell @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29/072026 15:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP
Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pek bir açıklama yok onaylı hood bölgesinde tek başına illegal karakterleri uyarmaya çalışıyor ve ekstra olarak verdiği /do hatalı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 29.07.2026 21:33
Öncelikle merhaba.

Razmik adlı oyuncu aracını kaldırımda tutuyordu. Bende yanına yanaşıp aracını kaldırımdan alması için uyardım. Arkadaş diklenip indirmemekte ısrar etti. Bende üstüne gidince aracı indirip /do Onaylı hood bölgesi diye bir emote verdi. Bende anlık olarak /do RICO diye bir emote verdim. Sanırım durumlarının farkında değiller. Sonrasında arkadaş aracından indi. Etrafa birçok kişi geldi, bende Fear için bölgeden ayrıldım. Yani RICO yemiş bir oluşumda polislerin size tanrı muamelesi çekmesini bekleyemezsiniz. Ben Razmik adlı karakteri uyardığımda etrafta az sayıda insan vardı. Razmik araçtan inip yanıma gelince bir Premier geldi, ortam kalabalıklaştı. Ben de bundan dolayı bölgeden ayrıldım. İyi günler dilerim.
« Son Düzenleme: 30.07.2026 16:09 shque »

#2 - 29.07.2026 21:39
Rico yememiz aşama üç birliğin hooduna tek başına gelip fear rp ihlali yapmanı gerektirmez ya da hatalı emote vermeni. Onaylı bir birliğin hooduna tek başına gelip illegal karakterlere ceza ya da uyarı veremezsin bölgeden çıkartman gerekiyor

#3 - 30.07.2026 18:26
Cezaya varacak bir bir onaylı hood ihlali(tutuklama, araçtan iniş & devam eden agresif rol) görünmüyor. Bu konuda uyarmış olalım & aynı konu tekrarlanırsa ceza verilecek.

'/do RICO.' emote'u hatalı, ceza verilecek.
« Son Düzenleme: 30.07.2026 18:28 southliberty »