Konu: Maskeli_55403 Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 401 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2026 01:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_55403
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2026, 00:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik arası IC rolle çıkan savaşta oyuna girer girmez sıkılmaya başlandı, denize doğru kaçtım ve denizde yediğim hasarlar bunlar oyuna yeni giriş yaptığım için direkt kayıt alamadım, şüphe ile açıyorum desert eagle ile 1 saniye arayla 3 mermi sıkılması saçma karşı tarafın eğer videosu mevcutsa bu durumu açıklarsa iyi olur
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hile Şüphesi

#1 - 11.08.2026 18:40
@ÇETİN savunma yapın.

#2 - 11.08.2026 19:06
Merhabalar öncelikle, savaş sırasında arkadaşı vururken arka taraftan steam'den oyun indiriyordum. Zaten arkadaşlarımda buna şahittir herhangi bir hile vesaire bir şey yok. Pingim zaten tavan yapmıştı 2 şarjör mermi sıktım denize atışlarım tamamen oyun içerisindeki normal mekanikler doğrultusunda gerçekleşti buna arkadaşlarım da şahittir @KoYunaKoYun @shrewdlavida ve diğer White Vice Lotus Clan üyeleri.

#3 - 11.08.2026 19:08
Ayrıca bakın ki orada Zane reedde 1 saniye gecikme yapmadan sıkmış ya bizim pingimizle alakalı bir durum ya da sunucunun hasar logları ile alakalı bir durum. Herhangi bir hile veya size karşı üstünlük kurabileceğimiz cleo dosyası vesaire yok. Böyle bir olay için de etiketlendiğimiz için de hem onlar adına hem kendi adımıza özür diliyoruz.

#4 - 11.08.2026 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum, olay esnasında hep beraberdik. Hile söz konusu olamaz, sunucunun loglarından dolayı olduğunu düşünüyorum. Hasar tablosuna baktığımızda çoğu kişi birer saniye arayla sıkmış zaten.

#5 - 12.08.2026 12:46
Uzi ile 1 saniyede atış yapabilirsiniz fakat desert eagle ile 1 saniyede 3 mermi garip hatta aynı saniyede 2 tane mermi yiyorum, ayrıca videonuz varsa kanıtlarsanız sevinirim ayrıca sizde oluşan ping sorunu benim yediğim hasarı etkilemesi anormal bi durum eğer hasarlar logunda herhangi bir hata yoksa incelenir savunmalar için teşekkürler

#6 - 12.08.2026 16:43
Herhangi bir videomuz vesaire yok olayın üstünden baya bir geçmiş.

#7 - 18.08.2026 20:00
K/A