Konu: Oyuncu şikayeti 24/07/26  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2026 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrese_Drake @Kadir3124 Khalil_Davenport @Lykia7 Deshawn Calhoun @Can060 Deke_Bloodworth @Duxee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: E/S Trece Playboys 13

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: (Aktif rolde /q) (YKİ) (Role uymama)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar; öncelik ile Tyreese_Drake isimli oyuncuyu bir evin kapısında afk attığını görüp onun olduğu bölge de turluyoruz, gözümüzün önün de evin içine giriyor ve silahlanıp arkadaşlarımız ile geri dönüyoruruz. Arkadaşı düşürdüğümüz zaman (/b) Bölüp role uymamaya başlıyor, kendi çapınca yaralı kuralını hiçe sayıp ayaklanıp kendi etrafına turlayıp duruyor, sonrasında dışarı çıkıp uzaklaşıyor bölgeden. Yerdeyken konuşması, ssler de göreceğiniz üzere hiç bir role uymuyor. Daha fazla bu arkadaşı konuşmayacağım.  :D

Khalil_Davenport ;
Arkadaşların mahallesine baskın atıyoruz ve bu arkadaş yaralıya düşüyor, sonrasında içlerinde /q atan arkadaşlar bulunduğu için az bir şey mahalleden uzaklaşıyoruz, beş dakika sonra tekrar döndüğümüz de arkadaşlar hala oyuna girmediği için biz de bu arkadaşı kaçırmak istiyoruz, evine girdiğimiz gibi /q atıyor. Aktif rolde /q

Deke_Bloodworth ;
Bu arkadaşımız bariz bir şekilde düştüğü gibi /q atıyor. Loglara bakılabilir 24/07/2026. 01:00

Deshawn_Calhoun : Bu arkadaş ise yaralıya düşürüyoruz ve araca atmayı deniyoruz, fakat araca binmeyip /pm üzerinden bir afk bıraktırmadınız ya gibisinden konuşup role uymamazlık ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 24.07.2026 20:29 zeixann1 »

#1 - 24.07.2026 20:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 24.07.2026 21:35
Kankam esp kullandığınızı bu kadar belli etmeyin, siz sokakta dolaşırken ben 3160 İD li eve girdim ve hiç çıkmadım. Eve girerken siz yoktunuz bile etrafta ESP kullanmayın. Eve girdikten sonra yaklaşık 10 dakika civarı bekledim ve aniden içeriye tekrar Nathan_Owens adlı şahıs geldi. Uziyle emote atmadan direkt olarak bana (alt karakteriyle) DM atmaya başladı kendisi farklı bir birlikte bulunuyor. Arkadaşı yere yatırdım ve peşine bu iki tane arkadaşımız geldi ve silahlı olduğumu bilmelerine rağmen Noob Brawl atmaya başladılar. Ne zamandır silahlı bir kişiye yumrukla karşılık veriliyor? Fear rp göremedim. Fotoğrafta da görüldüğü üzere Nathan adlı karakter aracç getir kaçıralım demiş ıc ooc mixing yapmaktalar. Nathan yaralı rolü yapmadığı için bende yapmadım karşılıklı herşey ve olay yerinden ayrıldım.

#3 - 24.07.2026 21:59
Arkadaşlar, beni bir kere hood'da AFK iken DM atmıştı; hatta ekran görüntülerini bizim birliğin forumuna atmışlardı fakat moderatör tarafından silinmiş. Ben de karakteri AFK bırakıp uyuyacağım için hood'dan çıktım, çünkü o sırada aksiyon falan oluyordu. Bilgisayara baktığımda etrafımda toplanmışlardı. Rol yapamayacağımı ve karakteri AFK bırakacağımı söylememe rağmen beni düşürdüler. Ertesi gün işe gideceğim için AFK bıraktım fakat ben yatmaya gittiğimde bile etrafımda durmuşlar anladığım kadarıyla.

#4 - 24.07.2026 23:33
Deke Bloodworth adlı karakter bana ait ve sahsım adına konuşuyorum, yetersiz kanıt.
Düştüğüme dair orada Q attığımı göremiyorum. Karakterimle bir etkileşim halinde olduğunuda göremiyorum. Belliki roleplay kurallarından bir habersin dostum. Birine iftira atıp üstünü karalamayi düşünmeden önce sağlıklı kanıtlar elde edinmeye çalış. Aktif rolde Q attığımı söylüyorsan orada rolde olduğumuzu da kanıtlayacaksın. Cs6 dan bunu editlemek kolay iş.
« Son Düzenleme: 24.07.2026 23:54 Duxee »

#5 - 25.07.2026 00:17
Deke Bloodworth adlı karakter bana ait ve sahsım adına konuşuyorum, yetersiz kanıt.
Düştüğüme dair orada Q attığımı göremiyorum. Karakterimle bir etkileşim halinde olduğunuda göremiyorum. Belliki roleplay kurallarından bir habersin dostum. Birine iftira atıp üstünü karalamayi düşünmeden önce sağlıklı kanıtlar elde edinmeye çalış. Aktif rolde Q attığımı söylüyorsan orada rolde olduğumuzu da kanıtlayacaksın. Cs6 dan bunu editlemek kolay iş.
Çok akıllı bir arkadaşımıza benziyorsun, sen kimsin de senin üstünü karalayayım? Loglara bakılırsa düştüğünün kanıtı ortaya çıkacak ve jailini yiyeceksin. Utanmadan bir de yalan attığımı söylüyorsun. Daha fazla buraya ileti atıp karalamak istemiyorum, loglara bakınırsa yaralıya düştükten sonra /q atman ortaya çıkacaktır.

#6 - 25.07.2026 00:27
Çok akıllı bir arkadaşımıza benziyorsun, sen kimsin de senin üstünü karalayayım? Loglara bakılırsa düştüğünün kanıtı ortaya çıkacak ve jailini yiyeceksin. Utanmadan bir de yalan attığımı söylüyorsun. Daha fazla buraya ileti atıp karalamak istemiyorum, loglara bakınırsa yaralıya düştükten sonra /q atman ortaya çıkacaktır.
Oğlum sen yeni mi başladın rol yapmaya? Farzetki Q attım bunu gene aktif rolde Q olarak adlandırıp jail yedirtemezsin ki bana. Ortada rol yaptığımıza dair beni düşürdüğüne dair bir tane kanıt yok. Ben yoldan geçen birini Q atarken yakalasam, sonra Chat logda sadece Q attığı gözüktüğü diye rolden kaçtı diye jail mi yedirtebilirim az saksıyı çalıştır buda son iletim.

#7 - 25.07.2026 02:19
Arkadaşlar mixing de yapmış onu da dikkate alalım yetkili arkadaşlar.

#8 - 26.07.2026 04:58
Şikayet incelendi;

Şikayete konu olarak yazılan hiçbir olay SS'lerde görülemedi, ne /q görüntüsü ne şahsın araca binmediği ne de başka bir şey gözükmüyor. Yetersiz kanıt.

K&A.