Konu: River Young - Oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 60 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2026 15:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: River Young

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lorenzo_Ferrari

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.07.2026 14.13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Spam atma
Türkçe terim
NoobDm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz arkadaşımla beraber Idlegas tarafında geziyorduk, arabadan indik araba ticareti yapıcaktık adam vazgeçti para istedi vermedik diye bana emotesiz saldırı gerçekleştirdi. Üstüne spam atıp iki defa türkçe terim kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19570204/sa-mp-043.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 23.07.2026 17:49 Johnny_Larusso »

#1 - 22.07.2026 16:07
Şahitliğimi Onaylıyorum

#2 - 23.07.2026 21:03
@yakicik konu ile ilgili 24 saat içerisinde savunmanızı gerçekleştirir misiniz lütfen?

#3 - 23.07.2026 21:10
Arkadaşlar sürekli olarak gelip gidip bana saldırıyorlardı zaten, ben yolun ortasında kendi aracımın sıkıntısıyla uğraşırken en başta gelip saldırdılar, kaçtım. İkinci geldikleri zaman da karşılık verdim, tek ssle şikayet açmışlar, "Ne malsın ya" yazma sebebim de boş yere değil, kendi arkadaşını gelip gidip ezdi sürekli beni ezmeye çalışırken, ortada türkçe bir terim yok. Zaten günlerdir benimle uğraşıyorlar, birde şikayet açmışlar olayı OOC'ye de taşımışlar. Bu kadar trolleyip üstüne birde şikayet açmaya gerek yok bence, oyunda kendinizi bu şekilde küçük düşürdüğünüz için o kahkahalar atıldı, burada da tek ss ayıklamışsınız hatasız olduğunuzu sandığınız, garip.

#4 - 23.07.2026 21:59
Şikayet ve savunma incelendi.

yakicik'in savunmasına göre karakterlerin arasında IC bir husumet olduğu kesin. Bu husumetinizi mümkün mertebe IC'de çözmeniz, her konuyu şikayete taşımamanız gerekmektedir. Karakterin kullandığı "ne malsın ya" cümlesi de ağır bir Türkçe Terim ihlaline girmemektedir, "stupid" veya "idiot" kelimeleriyle bir ihtimal eşdeğer tutabiliriz ama bu kelimeyi rolde çok kullanmamanızı öneriyorum.

Konuyla ilgili bir işlem yapılmayacak. IC'de çözebileceğiniz konuları lütfen rol yaparak çözün, foruma taşımayın.