Konu: 07.07.2026  (Okunma sayısı 66 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2026 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Connor Finch - @Scyxe_Zoi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tayler Capo, Fabio Moncada, Tony Russ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.07.2026 - 15:05 - 15:25 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri ihlali, 11. Güvenli Bölgeler kuralı ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Connor Finch karakteri ile sabah erken saatlerde aracıyla yanlarken benim aracıma çarpması üzerine sözlü bir tartışma yaşadık. Kişi aracından indi ve beni tehdit etti, ben de karakter gereği sözlü agresif şekilde karşılık verdim ve sonra yollarımız ayrıldı(Kanıtlarda bulunmuyor çünkü bunun olup olmaması ihlaller açısından etkisiz, sadece bilgi olsun diye geçiyorum.) Daha ileriki saatlerde Vice Mall yanı, hastane arkası toplu rol yapılan bölgede karakterim beklerken kişi yanıma geldi ve beni kışkırttı(Bu da kanıtlarda yok, tekrardan konuyla bağımsız.). Daha sonra olay bölgeden uzak bir yerde bir brawla evrildi, brawl sonu ben yaralı rolümü yaptım ve kişilerin de aynı şekile yapacağını bekledim ama kişiler normal şekilde devam etti. Olaydan yaklaşık 3-5 dakika sonra tekrardan aynı Mall yanına döndüm ve takılma rolüme devam ettim, lakin kişi arabasıyla gelip sanki az önce dövüşmemişiz gibi beni tekrardan kavgaya çağırdı. Kendisini defalarca uyarmama rağmen, sanki az önce dövüşmemişiz gibi, hem de güvenli bölgede olmama rağmen beni bölge dışına çıkartarak agresif rollere girmek için kışkırttı. Takdiri yöneticilere bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.07.2026 17:22
Öncelikle arkadaşla kaza rolü sergiledik arkadaş bana agrasif çıktı ben kendisine kusura bakma dememe rağmen arkadaş agrasif çıktı bende vice cafe de kendisini gördüm hiçbirşekilde agrasif tutum sergilemedim arkadaşı Tayler_Capo adlı kişi bana direk Vice Cafe de agrasif sergiledi sonra normal bölgeye çağırdı brawl rolü döndü kişiler spawn kill yapıp durdular güvenli bölgeye geçtik arkadaş kendi ayağına sıkmış orada halen bana küfüler edip agrasif rol sergiliyor ben kendisine gel birşeyler içelim tarzında normal rol sergilememe rağmen bana hale ıc adk atıyor bende kendisine sadece ben olduğum sürece kork diyerek çekip gidiyorum

burda da kaza rp sinde yaptığı agresif rol kanıtı: https://hizliresim.com/lcfrlba

#2 - 08.07.2026 07:09
Kaza rolü esnasında arabama çarptın, sana elbette küfür edebilirim, ki bunu yapıp yapmamam daha sonrasında güvenli bölgede gelişen olayları etkilemez ki. Tayler_Capo ile ilgili şikayetin varsa gidip ona şikayet aç, spawnkill şikayetin varsa yine gidip şikayet aç. Burada problem 10 dakika önce kavgada ikimizde dövülmemize rağmen bana hala "Beni döv 10 bin dolar", "seni siktim şişko", "bu şehirde barındığın sürece benden korkacaksın", "seni döve döve kilo verdireceğim" gibi tekrardan aktif kavgaya teşvik eden ve güvenli bölge içinde kışkırtıcı roller sergilemen. Seninle görüşeceğiz diyip gitsen kimse bir şey demeyecek zaten, ama sen yaralı rolü yapacağın yerde beni güvenli bölge dışına kışkırtarak kavgaya çağırıyorsun.

#3 - 10.07.2026 03:16
Selamlar şikayet incelendi.

Yaralı Kural İhlali kapsamında: Tayler Capo ve Connor Finch karakterleri işlem görecek, yeni bir kavgadan çıkmış ve yerden kalkamayacak vaziyete gelene kadar, dövüşmüş bir karakterin, kahkaha spamlaması veya "yerden kalınca sizi döveceğim zenci" diye karşılık vermesi direkt olarak bu ihlale girmekte.

Güvenli bölge kural ihlali, bu kapsamda iki karakterin de karşılıklı birbirini kışkırtması söz konusu, güvenli bölgelerde bir karakteri, kışkırtıcı/teşvik edici veya agresif rollere itecek herhangi bir söylem kabul edilmemekte, iki karakterin de hatası olduğu için iki tarafı da uyarıyoruz, bir sonraki rollerinizi bu kurallar çerçevesine göre şekillendirin, aynı şekilde tekrar eden bir şikayet halinde, işlemleriniz iki katı olacak.

İyi roller.

K&A