Konu: Isaiah_Jenkins, Dolandırıcılık ihlali.  (Okunma sayısı 138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.07.2026 20:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaiah_Jenkins @Yekta177k

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Iroh_Chu @furlimo  Zhang_Jian @asgardoyunda

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2026 20.36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP
Dolandırıcılık:Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Isaiah_Jenkins adlı karakterle yapacağımız ticarete göre Deagle ve AK-47 takası yapacaktık, kendisi de /do'dan bunu onaylıyor fakat deagle satışını gerçekleştirmeme rağmen kendisi AK-47'yi vermeyip motorla kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini ve şahısların ilgili kuralla ilişkin yaptırım almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 16.07.2026 16:15 KoYunaKoYun »

#1 - 15.07.2026 20:58
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.07.2026 21:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.07.2026 21:07

Aynı arkadaşlardan verdiğim deagle ile hoodda afkyken dm yiyorum, gördüğünüz gibi sadece emote atıp vurup kaçıyorlar.

#4 - 16.07.2026 02:21
Gerçekten artık Carl Blood ve yanında gelenlerin hoodumuzu trollemelerinden bıktık aşırı can sıkıcı bir durum olmaya başladı, şikayet açtığımızda 2 haftayı buluyor sonuçlanması. Lütfen bu şikayetin acilen sonuca kavuşmasını diliyoruz. 

#5 - 16.07.2026 15:46
Geçmiş olsun kardeşim. Moralini bozacak hiçbir durum yok. Birlik olarak gösterdiğimiz gelişim ve ortaya koyduğumuz emek maalesef bazı kişilerin zoruna gidebiliyor. Böyle zamanlarda önümüze çeşitli engeller çıkarmaya çalışmaları şaşırtıcı değil.

Sen gerekeni yapıp şikayetini açtın. Kayıtlarımız ve loglarımız mevcut, bu yüzden kısa süre içinde olumlu bir sonuca ulaşacağımıza inanıyoruz. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar; loglar ve veriler yalan söylemez.

Biz her zamanki gibi kaliteli rollerimize, disiplinimize ve gelişimimize odaklanmaya devam edeceğiz. Bu tarz olaylar bizi durduramaz, aksine daha da motive eder.

#6 - 16.07.2026 16:43
Isaiah Jenkins isimli karakter dün yasaklandı. Deagle'ın iadesi en kısa sürede sağlanacak. Konuda ismi geçmeyen kişilerin yaptığı yorumlardan dolayı bazı uyarılar verildi. Kurallar gereği, şikayette adı geçmeyen kişiler, konuyla ilgili yorum yapamaz.
« Son Düzenleme: 16.07.2026 17:53 the batuhan batrix »