Konu: Modie_Hill @Shezofren - Powergaming, Retarted RP/Troll  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.07.2026 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Moodie Hill @Shezofren

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Toby Mooney @silverwhite

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7 Temmuz 2026 Saat 13:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, Retarted RP/Troll

Alıntı
Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir.
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vice Mall'a gidip araç kiralayacaktım. Yol kenarında koşarken yanıma aracıyla geldi. "Atla bırakayım." yazdı. Bindim, öncesinde bir sürü oyuncu beni istediğim yere götürmüştü, yardım etmişti o yüzden şüphelenmedim atladım direk. "Vice Mall'a lütfen" yazarak Vice Mall'a gitmek istediğimi rolde söyledim. Vice Mall'a geldiğimizde hiç yavaşlamadı son gaz devam etti. "Sağda inebilirim, geçtik" yazdım, hiçbir rol yapmadan, hiç bir şey söylemeden /do /me de kullanmadan dümdüz son hız şehir dışına sürdü. Rol gereği araçtan atlamadım, rolümü korudum. Yüksek hızda giden araçtan atlarsam karakterim zarar görecekti. Kendisine defalarca nereye sürdüğünü sordum, cevap vermeden sürmeye devam etti. Las Venturas'a geldiğimizde yavaşladı, yavaşladığı için arabadan attım kendimi, yerde biraz takla attım ama yüksek hızda olmadığımız için ağır hasar almadım.
Tam bu sırada da "Bir şey söyleyeceğim." yazdı. Yavaşlama sebebi chate yazmakmış. Artık araçta olmadığım için bir şey söylemedi, bastı gitti. Las Venturas'ta kaldım, Los Santos'a geri yürüyorum, aracım yok, taksi çağırmak da pahalıya patlar.
Troll'den dolayı gereğinin yapılmasını rica ederim. Yeni oyunculara da böyle yapıyorsa, ki ben yeni oyuncuyum ama bu trollden dolayı oyunu bırakmam/soğumam geri yürürüm Los Santos'a eyvallah, sunucu için itibar kaybına yol açacaktır. Troll oyuncular için lütfen gerekli ceza verilsin. Kendisi 34 seviye bir de, karakterine yazık...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgur.com/a/rr7lMjO

Ek açıklamalar(varsa): Print Screen ile ekran görüntüsü aldım. Olayın olduğu vakit ekran kaydı alacak bir programım yoktu. İlk resimde beni Los Santos'un yukarısına doğru götürüyor, ormanlık kasaba bölgelerinden geçiyoruz. Ve Las Venturas'a kadar gidiyoruz, ikinci resimde chatte gişede yaptığı ödeme Las Venturas köprü ödemesi, madenin ordaki köprüden geçtik.

#1 - 10.07.2026 03:24
@Shezofren 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 10.07.2026 11:14
Şimdi okudum da bu tamamen ıc roldür adam güvenmiş binmiş güvenmeseydi herkesin arabasına binmesin iki tarafta uyarılsın bidaha olmaz sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 10.07.2026 11:19 noires tam senlik »

#3 - 11.07.2026 14:38
Kaydım bozuk çıktığı için sadece yazarak savunmamı yapacağım.

adama dedim atla bırakayım inandı, karakteri saf heralde. herkes onu götürüyor diye bende onu götürmek zorunda değilim, bana güvenmesi mantıksız. arabada konuşmuyor demiş, bu ıc olarak karakterimin konuşmama tercihi. onu oraya götürdum sana bir şey söyleyeceğim dedim arabadan atladı ve bir şey demedi sonra 4 seviye olduğunu görünce oradan uzaklaştım bu kadar. saçma sapan şikayet açmış bir de rol dersi talep ediyorum rolde eyvallah falan diyordu. savunmam büyük ihtimalle geçersiz sayılacak ama yapacak bir şey yok, kaydım yoksa merba azrail jailimizi seve seve yiyeceğiz :D

#4 - 13.07.2026 01:06
Şikayet incelendi,

Trolling kapsamında karakter işlem görecek.

K&A