karakterin 1. yılını kutlamak için böyle bir kolaj yapasım geldi. neredeyse 10 yıl boyunca illegal rol geçmişimde bir farkındalık yaratmak için vcpd'e başvurmaya karar vermiştim. bu başvurunun kabulü ile eric bouildin karakterinin de hikayesi başlamış olmuştu. harika eğitmenler, harika rol arkadaşları ile birlikte gelişimime katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür edeceğim. eric bouildin karakteri vice şehrinde bulunmaya devam ediyor.
@ble55phemy , gerek ic ve gerek ooc her koşulda yanımda olarak stajyerlik sürecinde harika yardımları dokunarak kolluk kuvvetlerine olan ilgimi arttırmıştı.
@californiadreamin , çete ve narkotik divizyonuna aldığım davet ile birlikte dedektif rollerini en ince ayrıntısına kadar bana aktararak eric bouildin karakterinin temelini atmama yardımcı olmuştu.
@fudoin flagellum dei ,
@hopeless vcpd > dedektif büro ve f.d.i rollerindeki bana olan güvenleri ve verdikleri sorumluluk için de ikisine ayrı teşekkür ediyorum.
son olarak
@Allen ve
@southliberty 'de şu anda tarafıma verdikleri imkanlar için de çok teşekkür ediyorum.