Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael Vilenuella - @Xenon1453
Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Scofield
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videonun 01:06 saniyesinde maskeli Rafael isimli oyuncunun ateş ettiği sırada mermilerin ön taraftaki direğe ve obje/çimlere isabet ettiği açıkça görülmesine rağmen, wallshot ve bpl/nospread sayesinde tüm mermilerini hedefe ulaştırabildiği görülüyor.
Ayrıca videonun 4. saniyesinde David Scofield isimli karakter araçtan iner inmez Rafael isimli oyuncu tek bir mermi dahi kaçırmadan tüm hitleri doğrudan kafa bölgesine isabet ettirmeyi başarıyor. Bu durum normal oyuncu performansının oldukça üzerinde bir durum.
Videonun son iki klibinde olayların daha net incelenebilmesi adına görüntüyü yakınlaştırıp yavaşlattım. Kayıtlar dikkatlice incelendiğinde şüpheli hareketler daha belirgin şekilde fark ediliyor.
Ek olarak, ilgili oyuncu Florencia13 birliğinin R19'u, aynı birliğin R20 rütbeli karakteri hakkında daha önce açmış olduğum Gamespeed şikayetinin bağlantısını da aşağıya bırakıyorum, birlik içerisindeki diğer ihlallerle birlikte değerlendirilmesini rica ediyorum;
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=188591.0Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa):