Konu: Rafael Vilenuella aimbot+wallshot+bpl/nospread  (Okunma sayısı 262 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.05.2026 14:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael Vilenuella - @Xenon1453
Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Scofield
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videonun 01:06 saniyesinde maskeli Rafael isimli oyuncunun ateş ettiği sırada mermilerin ön taraftaki direğe ve obje/çimlere isabet ettiği açıkça görülmesine rağmen, wallshot ve bpl/nospread sayesinde tüm mermilerini hedefe ulaştırabildiği görülüyor.

Ayrıca videonun 4. saniyesinde David Scofield isimli karakter araçtan iner inmez Rafael isimli oyuncu tek bir mermi dahi kaçırmadan tüm hitleri doğrudan kafa bölgesine isabet ettirmeyi başarıyor. Bu durum normal oyuncu performansının oldukça üzerinde bir durum.

Videonun son iki klibinde olayların daha net incelenebilmesi adına görüntüyü yakınlaştırıp yavaşlattım. Kayıtlar dikkatlice incelendiğinde şüpheli hareketler daha belirgin şekilde fark ediliyor.

Ek olarak, ilgili oyuncu Florencia13 birliğinin R19'u, aynı birliğin R20 rütbeli karakteri hakkında daha önce açmış olduğum Gamespeed şikayetinin bağlantısını da aşağıya bırakıyorum, birlik içerisindeki diğer ihlallerle birlikte değerlendirilmesini rica ediyorum; https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=188591.0
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 31.05.2026 14:53 Galara »

#1 - 30.05.2026 15:05
aimbot mu?  ::) ::)

aracın içerisinde olduğunuz için vurduğum tüm hitler kafanıza isabet ediyor dostum eğer farkettiyseniz, üstelik size uzak bir yerden aim koyuyorum. Araçtan inerken sana sıkmama gelirse, yine uzak bir yerden mesafe alarak sıkıyorum sana. Temiz bir şekilde mermi yiyorsun farkettiysen. Araçta bana drive by kalktığın süreçte de sana uzaktan hit vurmaya devam ediyorum, bir dostumdan onun videosunu alıp ekleyeceğim.  :) :)

Üstelik düzeltip belirtiyorum, samp oynuyorsun dostum. GTA San Andreas mekaniği. İlk arkadaşına bulunduğum bölgeden yarım saattir sıkıyorum yaklaşık, sonrasında hit yemeye başlamış. Bunu da göz önünde bulundurabilirsin
« Son Düzenleme: 30.05.2026 15:11 Xenon1453 »

#2 - 30.05.2026 15:19

aracın içerisinde olduğunuz için vurduğum tüm hitler kafanıza isabet ediyor dostum eğer farkettiyseniz, üstelik size uzak bir yerden aim koyuyorum. Araçtan inerken sana sıkmama gelirse, yine uzak bir yerden mesafe alarak sıkıyorum sana. Temiz bir şekilde mermi yiyorsun farkettiysen. Araçta bana drive by kalktığın süreçte de sana uzaktan hit vurmaya devam ediyorum, bir dostumdan onun videosunu alıp ekleyeceğim.  :) :)

Üstelik düzeltip belirtiyorum, samp oynuyorsun dostum. GTA San Andreas mekaniği. İlk arkadaşına bulunduğum bölgeden yarım saattir sıkıyorum yaklaşık, sonrasında hit yemeye başlamış. Bunu da göz önünde bulundurabilirsin
Bu durumu 'GTA San Andreas mekaniği' diyerek açıklamaya çalışman oldukça komik. Videoda açıkça görüldüğü üzere, söz konusu mesafeden tek bir mermi dahi kaçırmadan tüm isabetleri tutturuyorsun. Ayrıca David Scofield karakteri araç içerisinde değil, araçtan iniş yaptığı sırada dahi kafa bölgesine kesintisiz şekilde hit almaya devam ediyor. Bu durum normal oyuncu performansıyla açıklanabilecek bir şey değil.

Görüntüler incelendiğinde, özellikle kafa bölgesine olağan dışı tutarlılıkla gönderilen mermiler güçlü şekilde HsAimbot kullanımını düşündürüyor. Kanıtların yeterince açık olduğunu ve gerekli inceleme sonucunda hak ettiğin cezayı alacağını umuyorum. İyi forumlar.

#3 - 30.05.2026 15:24

Bu durumu 'GTA San Andreas mekaniği' diyerek açıklamaya çalışman oldukça komik. Videoda açıkça görüldüğü üzere, söz konusu mesafeden tek bir mermi dahi kaçırmadan tüm isabetleri tutturuyorsun. Ayrıca David Scofield karakteri araç içerisinde değil, araçtan iniş yaptığı sırada dahi kafa bölgesine kesintisiz şekilde hit almaya devam ediyor. Bu durum normal oyuncu performansıyla açıklanabilecek bir şey değil.

Görüntüler incelendiğinde, özellikle kafa bölgesine olağan dışı tutarlılıkla gönderilen mermiler güçlü şekilde HsAimbot kullanımını düşündürüyor. Kanıtların yeterince açık olduğunu ve gerekli inceleme sonucunda hak ettiğin cezayı alacağını umuyorum. İyi forumlar.

Bir efekt modu kurmuşsun ve attığım her hit sanki kafandan girmiş gibi bir vaziyet buluyor dostum, üstelik arkadaşını savunmana gerek yok. Uzun süredir drive by durumundaydı, drive by durumunda da arkadaşına uzaktan ateş etmeye devam ettim. Bir diğer sürücü arkadaşın zaten kafadan yemek zorundaydı, diğer vücutlarını uzaktan görmem imkansız.

#4 - 30.05.2026 19:57
açıklanabilir

#5 - 30.05.2026 21:20
şikayette arkadaş efect modundan dolayı böyle gözüküyor demiş, fakat ne hikmetse arkadaş herkesin kafasına sıkıyor sonrada efect modu diyor.

dün gece biz afkyken bizim sokağımızı bastı arkadaş tek başına. herkesin kafasına gitmiş hitleri

https://hizliresim.com/5p5e2gn

#6 - 31.05.2026 12:08
şikayette arkadaş efect modundan dolayı böyle gözüküyor demiş, fakat ne hikmetse arkadaş herkesin kafasına sıkıyor sonrada efect modu diyor.

dün gece biz afkyken bizim sokağımızı bastı arkadaş tek başına. herkesin kafasına gitmiş hitleri

https://hizliresim.com/5p5e2gn

şuanda bu şikayetle ne alakan var bilmiyorum, kendin bile afkyken bizim sokağımızı bastı diyorsun. bunu konuşmaya gerek yok zaten

attığın görselde de kafandan vurmam normal bir şey, sadece hasarlar kısmının görselini almışsın ve afk durumda seni gayet iyi vuracak açım da var.

#7 - 04.06.2026 01:11
Bir problem görülmedi. Kanıtlar yetersiz, savunma geçerli.