Konu: Vigen Pashayan - Bruno Camacho GBİ, Trolling  (Okunma sayısı 89 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2026 20:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vigen Pashayan @talha4100 Bruno Camacho @overlnf41ys

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling
GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ViceMall'da sosisli satıyorum, önce gelip durduk yere trolleyerek motoru falan tekmeliyor Vigen karakteri. Ardından Bruno /me Arjun'u götünden siker diye bir emote atıp saldırıyor. Vigen'de dahil oluyor ve yaralıya düşürüyorlar.  O:-)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Böyleleri sunucudan yasaklanmalı direkt.

#1 - 18.05.2026 21:08
Sosislinin oraya geldim orada Bruno sosili alıyordu bende orada dururken deli rolüne girdim motor açıktı sesi beni rahatsız etti ve bende motora vurdum daha sonra da kavga etmeye başladılar bana doğru gelince bende vurdum onlara bana da vururlar diye.
Sunucudan yasaklanması gerkenlerde belli bence ceza kayıtları herşeyi gösteriyor.  O:-)

#2 - 18.05.2026 21:12
Sosislinin oraya geldim orada Bruno sosili alıyordu bende orada dururken deli rolüne girdim motor açıktı sesi beni rahatsız etti ve bende motora vurdum daha sonra da kavga etmeye başladılar bana doğru gelince bende vurdum onlara bana da vururlar diye.
Sunucudan yasaklanması gerkenlerde belli bence ceza kayıtları herşeyi gösteriyor.  O:-)
Sunucuda deli rolü yasak, sen yaptığın trollü deliliğe vuruyorsun. Kavga etmeye de başlamadık çünkü ben kimseye vurmadım bana saldırdığınızda da karşılık vermedim buna rağmen beni yaralıya düşüren sensin gözüktüğü üzere. Karşılık verdiğime dair kanıtın varsa yollayabilirsin. Artı olarak sen emote'da atmadın noob dm'de var işin içinde. Sonuçlanabilir.

#3 - 19.05.2026 13:16
bu sosisçi arkadaş *yapalım orospu oğlu* dediği için bende o anki sinirle hatalı emote attım suçumu kabul ediyorum tekrarı olmaz kusura bakmayın

#4 - 19.05.2026 23:29
Şikayet incelendi;

Öncelikle Arjun karakterinin GB sınırları içerisinde yazdığı cümle ihlale giriyor fakat karşılığında Bruno_Camacho karakterinin verdiği hatalı emote ve Vigen_Pashayan karakterinin GBİ sınırları içerisinde Arjun karakterini düşürmesi de karşılıklı ihlale giriyor.

Arjun karakterini rol gereği karşılıklı atışmadan dolayı uyarırken Bruno_Camacho karakteri Hatalı Emote, Vigen_Pashayan karakteri ise GBİ üzerinden cezalandırılacak.

K&A