Konu: Marciano_Marshall | Powergaming, OOC hakaret.  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 17.11.2019 15:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marciano Marshall, @CherrYYY
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.11.2019, 17:00.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, OOC hakaret.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle sözlerime başlamadan önce iyi günler diliyorum. Bugün, saat hemen hemen 17:00 civarında doğu sahilinde  yer alan GYM alanına karakterimi geliştirmek adına gittim.  Bunun yanı sıra, Marciano karakteri bir kadın karakterle Role yapıyordu. İlk önce oralı olmadım ki yapmam gereken tek şey buydu.

Ancak be ancak zaman geçtiği sırada Marciano karakteri do emoteundan karakterinin sistemsel olarak kaslı olduğunu idda etti. Bunun yanı sıra ben de karakterimin Dumbell setini bitirdiğimde yanına gidip  role yaparak kendisini inceledim.  Aşağıda göreceğiniz şekilde karakterinin kas seviye puanı 0 olaraktan cılız görünüyordu. Bunun üzerine kendisini PM üzerinden tatlı dille uyarmaya çalıştım.

Kendisi hala daha bana karşı karakterinin sistemsel olarak kaslı olduğunu idda etti. Rol bitiminde ise ona GYM sisteminin faydalarını veyahutta ne için açıklamada bulunduğumu söyledim. Karakter sahibinin tek söylediği şey karakterinin skini kaslı o yüzden ben de kaslı sayılıyorum. oldu. Bu cümleyi duyduğumda bir hayli şok geçirmedim de değil. Hayır, GYM sistemi boşuna yapılmadı buraya. O halde herkes karakter sahibinin kullanmış olduğu skini alıp ortalıkta terminatör gibi dolaşsın. GYM'a boşuna emek vermiş oluyoruz.  Ek olarak ise kişi rolü baltaladığımı idda ederek bir yandan OOC hakarete başvurmuş oldu ki sadece ben ona orada sistemsel olarak GYM'in açıklamasını yapıyordum. Kendisinden şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Alıntı
Sistem Adı: GYM: Kas ve Vücut Geliştirme Sistemi
Sürüm: ALPHA v2
Geliştirici: @Celsius

Sistem Açıklaması
Vücut geliştirme sistemimiz ile şehrin çeşitli yerlerine yerleştirdiğimiz spor aletlerini kullanarak karakterinizin fiziksel özelliklerini geliştirme olanağına sahip olabileceksiniz. Sistemin yetenek sistemiyle bağlantılı olması sebebiyle her kas ve dayanıklılık seviyesi artımında envanterinizde taşıyabileceğiniz maksimum ağırlık, vuruş şiddetiniz ve gelen darbelere karşı dayanıklılığınız artmaktadır.

Role esnasında / sırasında oyuncunun karakterini incelediğim chatlog ekranıma sığmadığı için oyuncuyu tekrardan PM üzerinden GYM salonuna gelmesi adına rica da bulundum.  Son olay görüntüsü karakterinin seviyesini belgelemek amaçlı çekildi.
« Son Düzenleme: 17.11.2019 15:53 CerrahBey »

#1 - 17.11.2019 15:35
Oyuncuya gereken bildiri oyun içerisinden yapıldı.  Gerekli savunma yapıldıktan sonra admin kararı bekleyeceğiz.

« Son Düzenleme: 17.11.2019 15:52 CerrahBey »

#2 - 17.11.2019 15:41
Sanırım arkadaş zaman makinesine binmiş bir buçuk saat önceki olayı biliyor neyse + olarak Ben orada OOC hakaret göremiyorum he bu arada ben yanımda karakterle tam etkileşime giricem PMden darlıyor, Skinim kaslı olduğu için Skinimin kaslı olduğunu belirttim ama arkadaş algılayamıyor neyse orada ben bir kaç saat geçirdim ve bundan dolayı do emotesinden kaslı olduğumu belirttim ve şöylede bir şey var ki adam rolümü baltalıyor kız ile role giremiyorum ama baltalamaya devam ediyor, bu arada /incele sistemini bilmiyordum ondan dolayı orayadan bilgi edinemedim ama karakterimin geçmişinde zaten sporculuk var özgeçmişte yazmıştım bunu

Arkadaşın role girmeme izin vermemesi:
https://resmim.net/preview/ntoCQ3.png

Adam PMden kışkırtmaya çalışıyor ve bu apaçık ortada durmaksızın bir şey yazıyor ve OOC küfür yok

« Son Düzenleme: 17.11.2019 15:46 CherrYYY »

#3 - 17.11.2019 15:47
Öncelikle savunmanız için teşekkür ederim  hemen yaptınız.  İlk önce şöyle bir şey, size ilk başta yazmamın sebebi karakterinizin sistematik olarak cılız görünmesiydi. Karakter skininiz kaslı olarak gözükse bile sistemsel cılızsınız. Haliyle de GYM alanında zaman harcamadıktan  sonra vücudunuzu geliştiremezsiniz, gelişmiş rolü yapamazsınız. Burada size hiçbir şekilde ne hakarette bulundum ne de kışkırtmada bulundum. Sadece size sistemi anlatmak/ hatırlatmak amacıyla mesaj atmıştım ki siz bu durumu fırsat bilip şikayeti lehinize çeviriyorsunuz. Kaldı ki o atmış olduğunuz ekran görüntüsü rolümüzün bittiği sırada gerçekleşmiş bir döngü.  Siz orada rol boyunca da anlamamakta direndiğiniz için  haliyle de rol bitiminde de direnmeye devam ediyorsunuz.  Sadece yazdıklarımı göstermiş olmanız da cabası.

Şikayet güncellendi, oyun görüntüsüne sığmayan görüntüler chatlog aracılığıyla paylaşıldı.
« Son Düzenleme: 17.11.2019 21:33 CerrahBey »

#4 - 17.11.2019 16:09
Kendi lehime çevirmedim açıkcası olanları söyledim

#5 - 17.11.2019 23:03
Karakterimin skininden dolayı kaslı diye bir muhabbet yok. /incele'de ne yazıyorsa karakterinizin fiziksel özellikleri o şekilde yer alır.

Marciano Marshall karakteri Non-RP'den ceza alacak, ekran görüntülerinde OOC hakarete dair bir şey göremedim.