Konu: [23.05.2026 - İgor_Ferro] Sistem Abuse  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

x0b

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 23.05.2026 01:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Igor_Ferro @Shiels

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır.

Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.
Örnekler
- İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek
- Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak
- Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak
- Tezgahı sadece can doldurmak için kullanmak, tezgah objesiyle yüksek bir noktaya çıkmak
- GTA San Andreas oyun motoru sebebiyle yapılan C-bug, C-roll gibi çatışmada üstünlük sağlayan hareketler

8.1. Spawn Kill: Herhangi bir silahlı çatışma durumunda rakip oyuncu interior içine girdiğinde oluşan bekleme süresini kendi lehine kullanan oyuncunun yapmış olduğu ihlaldir. Bir savaşın veya çatışmanın direkt olarak seyrini değiştirebildiği için yaptırımı ağırdır.

8.2. Force Crash: CodsMP, yeni oyun açmak ya da oyun açığı kullanılarak oyuncunun kendi isteği doğrultusunda crash yedirmesi durumudur. Tespiti halinde oyuncu, yüksek bir hapis cezası, tekrarı durumunda ise yasaklanma ile cezalandırılır. CodsMP kullanılarak Verdant Bluffs'a ışınlanma durumunda ise tespitinde oyuncu yasaklanır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: VCPD müdahalesi sebebi ile kişiyi yakalamaya çalışıyorum kişi Seafight'ta pvp atar gibi map değiştirip duruyor sürekli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Discord uygulamasından klip aldığım için 1:30 gibi başlıyor şikayet.

« Son Düzenleme: 23.05.2026 01:03 x0b »

#1 - 23.05.2026 01:07
Bir kere eve girdim ve çıktım sadece, arkadaşında şahittir beni gördü ve gaz sıkmaya başladı. Ben çıkıp koşmaya devam ettim sen y spam attığımı düşünerek eve geri girmişsin ama öyle bir durum yok. Ardından da yakalandım, kasmana gerek yok bu kadar sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 23.05.2026 01:10 Shiels »

x0b

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 23.05.2026 01:13
Bir kere eve girdim ve çıktım sadece, arkadaşında şahittir beni gördü ve gaz sıkmaya başladı. Ben çıkıp koşmaya devam ettim sen y spam attığımı düşünerek eve geri girmişsin ama öyle bir durum yok. Ardından da yakalandım, kasmana gerek yok bu kadar sonuçlanabilir.

Ortada klip varken yalan söyleme çabanızı anlamıyorum. "gördü ve gaz sıkmaya başladı." benim bunu yaptığıma dair kanıt iletmenizi istiyorum, aksi takdirde ilgili kişinin yalan söylediğini ve yönetimi kandırmaya teşebbüste bulunduğunun da göz önüne alınarak işlem sağlanmasını rica ediyorum.

Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#3 - 23.05.2026 01:16

Ortada klip varken yalan söyleme çabanızı anlamıyorum. "gördü ve gaz sıkmaya başladı." benim bunu yaptığıma dair kanıt iletmenizi istiyorum, aksi takdirde ilgili kişinin yalan söylediğini ve yönetimi kandırmaya teşebbüste bulunduğunun da göz önüne alınarak işlem sağlanmasını rica ediyorum.

Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

Sana neyi kanıtlamamı istiyorsun sana biber gazı sıktın demedim ki? Ben eve girdim ve çıktım sadece farkettiysen eve girdiğinde ben yokum koşup devam ettim karşına baksan görecektin. Çıktığım gibi ileride de arkadaşınla denk geldim  ve gaz sıkmaya başladı. Ben arkadaşının gaz sıktığını kastediyorum sen üstüne alınıyorsun, koşup gittiğime şahit diye bunu söyledim gaz sıkmasına da bir laf etmiyorum bu arada. Bir kere eve girip çıkmak bir ihlal durumu değil zaten işin sonunda yakalanacağım da kesin. Niye bu kadar kastığını anlamadım.

Sonuçlanabilir.

#4 - 23.05.2026 01:58
@Shiels yakalanmaktan kaçmak için eve girip çıkma yapmanız hoş bir durum değil. IC cezayı almış olmanız nedeniyle bu seferlik uyarılıyorsunuz. Tekrarında işlem uygulanacak.