Konu: Türkçe Terim & CR  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.05.2026 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:David_Cross @hacibaba
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Videoda gözüküyor.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR & Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Gelip meslek aracına çarpıyor PD arkadaş, hiçbişey olmamış gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://youtu.be/YP3o4Do5mZk

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 06.05.2026 21:16 destia »

#1 - 06.05.2026 20:20
O esnada on beş dakikadır ECHO olarak update veriyorum, artık bıkmış durumdaydım. /r üzerinden arkadaşıma pm atarak yazacak iken bir anda /r yazmadan o yazıyı yazdım. Kimsenin rolünü etkilemediğini düşünüyorum, ayrıca Car Ramming'e gelirsek farkında değildim araç sürücüsü ben değilim, çarpan kişi benmişim gibi orada bana PM atmışsın, anlamadım.

İyi roller.

#2 - 06.05.2026 20:25
O esnada on beş dakikadır ECHO olarak update veriyorum, artık bıkmış durumdaydım. /r üzerinden arkadaşıma pm atarak yazacak iken bir anda /r yazmadan o yazıyı yazdım. Kimsenin rolünü etkilemediğini düşünüyorum, ayrıca Car Ramming'e gelirsek farkında değildim araç sürücüsü ben değilim, çarpan kişi benmişim gibi orada bana PM atmışsın, anlamadım.

İyi roller.
Arkadaşına da yazdım fakat herhangi bir dönüş gelmedi maalesef

#3 - 06.05.2026 20:59

#4 - 06.05.2026 22:25
Böyle bir şey için savunma yapacağım aklıma gelmezdi,

İyi roller.

#5 - 06.05.2026 22:30
Kullandığın modla alakalı demek ki kankim, benim mesleğim iptal oldu çarptığın için.

#6 - 07.05.2026 12:54
Modumla alakası yok. Zaten senin oyununda bile kamyon başka bir yerde, bende farklı bir yerde. Ortada kasıtlı yapılmış bir şeyde yok zaten.

#7 - 07.05.2026 19:17
Şikayet incelendi.
Şikayet açılırken eklenen video ve @hacibaba tarafından eklenen videolarda meslek aracı farklı noktalarda görülüyor. Oyun içi entegrasyon problemi yaşanmış olduğundan David Cross karakterine işlem uygulanmayacak.
@bolobricks chat ekranına düşen yazı hatalı. Her ne kadar size yapılan şikayet geri çekilmiş olsa da yazarken daha dikkatli olalım. İşlem uygulanmayacak.