rothstein birlik yetkilisi olarak arkadaşlarım adına en kapsamlı savunmayı yapıyorum ve
şikayetçinin mg iftirasıyla açtığı şikayet, tamamen geçmişinden kaçmak için uydurduğu bahaneler silsilesinden ibarettir, senin asılsız iddialarını maddeler halinde çürütüyorum
1. "1 Aydır Rol Yapmıyorum" Mantıksızlığı ve IC Hafıza:
Sen son 1 aydır Castucci birliğiyle rol yapmadığını iddia ediyorsun ama geçmişteki tüm düşmanlıklarının zaman aşımına uğradığını zannediyorsun galiba. Rp kavramında hafıza ve husumetler sen 1 ay oyuna girmedin diye silinmez. Karakterin Daniel Moretti, geçmişte bizzat bizim müttefiklerimize karşı son derece kışkırtıcı ve aşağılayıcı rollerde bulunmadı mı?
Ekli kanıtta da görüleceği üzere, Nicholas Ferretti'ye karşı "Daniel Moretti sağ eliyle Nicholas'ın başını sertçe okşar." şeklinde bir emote vererek, karşısındakini bir evcil hayvan gibi küçümseme cüreti gösterirken herhangi bir problem yok sanırım. Bizim müttefiklerimize karşı yapılan bu saygısızlık ve senin karakterinin eylemleri IC olarak biliniyor. Dün yaptığın kışkırtmaların bedelini bugün ödediğinde buna OOC kılıf arayamazsın.
2. "Jonatan R1 rütbesinde, beni nerden bilecek?" İddiası:
Şikayetçinin rp dinamiklerini ne kadar yüzeysel anladığı bu cümlesinden bellidir. Jonatan karakteri yeni katılan bir üye değil, yaklaşık 1 aydır birliğimizde rol yapıyor. Sadece gir-çık yapmak zorunda kaldı. Ondan bağımsız, bir fraksiyonun düşmanıysan, fraksiyonun her rütbeden üyesi senin kim olduğunu rolsel olarak bilir veya öğrenir. Jonatan karakterinin seninle daha önce şahsen çay içmemiş olması, senin birliğin kara listesinde olduğun gerçeğini ve sana yönelik bir agresyon sergilenmesini metagaming yapmaz. Bu tamamen hiyerarşik bir bilgi akışıdır.
3. Ara Sokakta AFK Kalma Bahanesi:
İllegal bir geçmişin ve aktif bir husumetin varken ara sokaklarda afk beklemek senin tamamen dikkatsizliğin. Karakterini güvenli bir alana çekmeden bırakırsan ve düşmanların tarafından bulunursan, sonuçlarına doğal olarak katlanırsın.
Sonuç olarak, ortada metagaming yapıldığına dair en ufak bir somut kanıt yok. Sadece şikayetçinin "beni tanımıyor olmaları lazım" şeklindeki varsayımları vardır.