Konu: Zaire_Blackwood RETARTED RP  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2026 20:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zaire_Blackwood @dory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zaire adlı karakter geldi, durduk yere küfür etti ve üst üste kahkaha attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/19179932/sa-mp-0003474.png https://www.upload.ee/image/19179934/sa-mp-0003475.png

Ek açıklamalar(varsa): Bariz şekilde Retarted RP, bu karakterin ilk kez yaptığı bir hareket değil. Gereken cezanın verilmesini talep ediyorum.

#1 - 21.03.2026 21:26
@dory 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 21.03.2026 23:08
Zaire_Blackwood adlı karaktere şikayet açmış olmama rağmen hâlâ devam ediyor ihlal yapmaya, kesinlikle cezalandırılması lazım.

#3 - 22.03.2026 00:04
Merhaba, herkese kolay gelsin. Bahsi geçen oyuncu ile aramda herhangi bir rol dışı husûmetimin olmadığını bilmenizi isterim. Bahsi geçen Russell Hunter ile karakterim Zaire Blackwood eski arkadaşlar, rolde geçen bir husumetimiz var. Russel Hunter'in de bu kapsamda ceza almasını rica ediyorum, o da bana karşılık veriyor ve husumeti devam ettiriyor. Bu roller kapsamında rolümü yaptım, gereğinin yapılmasını arz ederim. Tekrar geçiyorum, rol dışı bir sorunum yok, sorun tamamen rolsel. Oyuncu rahatsız olduysa cezalandırma sağlanabilir.

#4 - 22.03.2026 00:08
Merhaba, herkese kolay gelsin. Bahsi geçen oyuncu ile aramda herhangi bir rol dışı husûmetimin olmadığını bilmenizi isterim. Bahsi geçen Russell Hunter ile karakterim Zaire Blackwood eski arkadaşlar, rolde geçen bir husumetimiz var. Russel Hunter'in de bu kapsamda ceza almasını rica ediyorum, o da bana karşılık veriyor ve husumeti devam ettiriyor. Bu roller kapsamında rolümü yaptım, gereğinin yapılmasını arz ederim. Tekrar geçiyorum, rol dışı bir sorunum yok, sorun tamamen rolsel. Oyuncu rahatsız olduysa cezalandırma sağlanabilir.

Önceden arkadaş falan değildik ne ic ne ooc, şikayet sonuçlanabilir. @NightRose

#5 - 22.03.2026 00:16

Yeter da gadaşım yeter ismini ezberledi herkes scdşklgnsdşkngds