Konu: DM - Maskeli_62848  (Okunma sayısı 112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.03.2026 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_62848

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Xavion_Storm @lond1921

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.03.2026 19:55 falandı saat

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben araç arıyordum parçalatmak için o aralığa girdim araç bakıyordum bi anda bullet ile gelip M4 ile sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum birde o anda alt + enter yapıcaktım tam ekran değil oyunum tam ekran yaptım crash yedim /hasarlar ss alamadım

#1 - 15.03.2026 22:55
@tommyelchavo 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 15.03.2026 23:22
Jeremy DeLuca ile Mikaiel Ispiryan daha önceden sorun yaşadı. Jeremy DeLuca Mikaiel Ispiryan karakterinin ortağı olan Matthew Cunningham'a saldırıyor, Cunningham karakteri bunu Mikaiel Ispiryan'a iletiyor. Bunun sonucunda M.Ispiryan karakteri DeLuca ile konuşuyor, konuşmanın sonucunda DeLuca, Mikaiel Ispiryan gibi bir karaktere hakaretler savuruyor Jeremy'i yaralıya düşürüp kaçıyoruz fakat kendisini rollerimize hiçbir şekilde uymuyor. Roldeyken bana pmden alakasız bir şekilde 3 falan yazdığını atacağım kanıtlarda görebilirsiniz. Kısacası Mikaiel Ispiryan, Jeremy DeLuca karakteriyle daha önceden bir sorun yaşamış ve bu sorun çözülmeden aynı şekilde devam ediyor. Arkadaşın rol bilgisi yetersiz olduğu için kendisiyle sorunumu kolay yoldan çözemedim için sıkmak zorunda kaldım. İc'de konuşmaya çalışıyorum saçma sapan roller yapıyor, küfürler savuruyor. Sürekli olarak /b bölüyor, atacağım kanıtlarda mevcuttur.
Spoiler: GösterGizle

[/url]

Kanıtlarda gördüğünüz gibi devamlı olarak /b kısmında rolleri bölüyor. Rollerde bize küfür savuruyor, karakterim aşama 2 birliğin R19 karakteri bunu nasıl yaptığını anlayamıyorum. Karakterimin sorunu devam ettiği için sorunu böyle çözmek zorunda kaldım.

#3 - 15.03.2026 23:55
Bu attığı ssler konuya dahil değildir, biz o rolü delledik zaten dostum. Mikaiel Ispiryan ile bi alıp veremediğim yok sevdiğim bir arkadaşımdır Alex Berry'i rahatsız ediyordu sadece bende insan gibi pm attım ona ağzımı bozmadan, discord gel dedim discordda ne yaşandıysa sizi ilgilendirmiyor. O rol dellendi beni kaçırmışlardı sonra bir müddet zaman geçtikten sonra o rolü delledik, yanımda ss bulunmuyor ben seni bile tanımıyorum arkadaşım, orada bile değildin ki sen bi bahane bulmuşsun kendine DM attığın belli, orada değilsin dellediğimiz rolde yani böyle saçma oluyor dellediğimiz rolü tekrar sürdürmek, aradan bir ay falan geçtiğinde durduk yere sıkmak? Olmuyor yani kanka hoş şeyler değil bunlar dediğim gibi rolü delledik birşey yok burada.

Gereğinin yapılmasını arz ederim..

#4 - 16.03.2026 00:01
Dellediğimiz rolde son ssde görüldüğü gibi Fear yapıyorum zaten dostum özür dilerim falan diyorum sesimi bile çıkartmıyorum, Khalan Reed'e gelince. Adamın rol bilgisi olduğuna dair şüphem var, arkadaş TR kelimeler kullanıyor, emote vermeden saldırıyor bana, ben ve Khalan Reed  -  Alina Wills ben ve Alina Rodeodaki cam terasdayken arkadaş Alina Wills'i rahatsız ediyor neden böyle yapıyorsun dediğimde ise küfürler yağdırıyor, bende onu aşağıya çağırdım orada dövüşmedik etkinlik baltalamayalım diye, her neyse aşağıya girdik emotu ben verdim arkadaş emot falan vermedi dövüştük. Bir anda nası olduysa Mikaiel Ispiryan geldi o ve iki üç kişi bana saldırmaya başladılar bende araca bindim bana vurmasınlar diye bide ss'de de görüldüğü gibi arkadaş /me camı kırar diyor sen nası camı kırıyon kanka, hulk musun? Dediğim gibi dellediğimiz rolün sslerini buraya atmak saçma ve sen orada değildin..

#5 - 16.03.2026 00:02
Savunma geçerli, alt enter konusu için bu seferlik uyarı verilecek.