Konu: Typor unfreeze  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.03.2026 00:51
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Typor
@
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Unfreeze   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaralıya düştüğü zaman karakterin aşağı bakması gerekiyor, arkadaş etrafa bakıyor, alt tarafa eski bir şikayeti referans olarak bırakacağım, no slangs birliğinin ihlalleri bitmiyor, artık caydırıcı cezalar almalılar, yasaklanma talep ediyorum. Aldığım kanıt arkadaşın kendi açtığı şikayetten.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175741.msg1359903#msg1359903 referans şikayet

#1 - 16.03.2026 01:33
Gökbörü kardeşim burda ne var ölünce ekran donuyor ya kardeşim heh benim açmışsın şikayeti dostum benim zaten adminlerde şimdi dm attını görücek attığı sslerde gözüktüğü gibi beni baymış tanımadı halde kanıtlarrı kendi sunmuş benim uğraşmama gerek kalmadı. Arkadar benim birliğimden sallıyor birlikle adam akıllı gezmedim bile ha bu arkadaşın kuyruk acısı varsa bilemem adminlerini gerekenin yaplılmasını arz ederim....

#2 - 16.03.2026 10:14
Gökbörü kardeşim burda ne var ölünce ekran donuyor ya kardeşim heh benim açmışsın şikayeti dostum benim zaten adminlerde şimdi dm attını görücek attığı sslerde gözüktüğü gibi beni baymış tanımadı halde kanıtlarrı kendi sunmuş benim uğraşmama gerek kalmadı. Arkadar benim birliğimden sallıyor birlikle adam akıllı gezmedim bile ha bu arkadaşın kuyruk acısı varsa bilemem adminlerini gerekenin yaplılmasını arz ederim....
ben sana dm atmadım, savaşta olduğumuz çetedeydin, hatta gidip piru birliğine senaryo bile ekliyordun diğer birlik üyelerinle, ben de sana sıktım, hala ortak nezaketi aşıyorsun kuyruk acısı felan, kelimelerine dikkat et
https://www.upload.ee/image/19162295/sa-mp-0002720.png bahsettiğim senaryo eklemesi, birlikle gezmedim diyor ama gidip pk warı kaybettikleri çeteye hala senaryo bırakıyor, yönetimi de kandırıyor artık cezalandırılmalı savunman bitmiş şikayet sonuçlanabilir
« Son Düzenleme: 16.03.2026 10:18 GökBörü »

#3 - 16.03.2026 14:59
kardeşim benim seneryonun oluşturma tarihine baksınlar olaydan sonra seneryo atıldı onndan önce rollemiyorum bana birliğimle gelemezsin anlıyorsun değil mi? burda senle benim aramda anlıyorsun demi kardeşim elli kere aynı şeyi yazmayı bırak.

#4 - 16.03.2026 19:15
şikayet sonuçlanabilir

#5 - 19.03.2026 17:31