Bulunduğum konumla evinin pek bir alakası yok bu arada ama yine de savunmasını yapayım, arkadaş bana "Dur, evimi sen mi soyuyordun." diye yazdıktan 45 saniye sonra ben zaten oyundayım... Timestamp kullanmadığı için görüntüde belli olmuyor ama 45 saniye Rolde AFK diye kapsamlı bir ihlalin içine sığacak bir süre değil bence.
45 saniye sonra oyuna döndüğümün, arkadaşa mesaj attığımın ve orada geliyor mu diye bekledikten sonra yoluma devam ettiğimin kanıtı. 45 saniyede yanıma gelip, yazı yazdıktan sonra AFK olduğuma inanıp hemen bölgeyi chunklarım içerisinde görülmeyecek şekilde terk etmesi onun problemiydi bence.. Arkadaşın yanıma geldikten sonra yaptığı rolde zaten bu konuda yeterince belli oluyor.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=184600.0 Tamamen oyunu bana zehir etmeyi kafaya koymuş, garip garip hareketler yaparak kendini küçük duruma düşürdü. Tamamen açılmak için açılmış bir şikayet diye yorumladım. CR konusunda ise kaza olduğunda ben ona arkadan çarpmıyorum onun ekranında böyle gözükmüş benim ekranımda ise o arkadan geliyor ben sola döndüğüm için o çarpıyor.