Rolün döndüğü yer onaylı hood değil, kendi sokağındasın diye herkesi dövebileceksin diye bir şey yok. Dün olan rolün devamı, gidişat böyle oldu. Dün sen galip geldin diye kimse sana şikayet açmadı, dün dönen rolden sonra böyle devam etmesini normal karşılıyorum, bir sorun varsa sıkıntı değil ceza alabilirim. Ama kendi sokağındasın diye her rolden galip gelmeyi planlıyorsan yanılıyorsun. Benim geldiğim yer bir interior. Yaptığım rol interior'un içerisinde oluyor. Dediğim gibi, onaylı bir hood değil, yeni alınmış bir sokak. Oyun bu, kaybetmekte var. Kaybedeceğinde, üstün taraf başkası geldiğinde şikayete yönelmen garipmiş. Kadın karakterleri dövüp, sonrasında dövdürtülünce, böyle bir konuya başvurman ilginç.

Rolün geçmişinde, Mila_Yesan isimli karakterimi 24 saat içerisinde 2 kez yumruk ile dövdün, sivil bir vatandaşı dövdüğünde sorun olmuyorsa, sivil bir vatandaş, kendisini döven bir kişiye saldırdığı zaman bir problem mi oluyor? O sokakta benim de mülküm var, sen beni mülkümün arka bahçesinde dövdüğün zaman bir problem olmuyor, orada senin mülkün bile yok. Sıkıntı yok, eğer sorunsa ceza almaktan çekinmem. Ama bir problem göremiyorum, boşuna dönen bir rol değil. Geçmişinde Barchlow_Drake ve Mila_Yesan'a , sokağın yan tarafında saldırdın. Bu rolü, o rolün devamı olarak algılamalısın. Boşuna dönen bir rol değil. Sen bir sivili dövebiliyorsan, sivil seni dövdüğü zaman ; " Sivil haliyle bana saldırdı " Demen hoş değil. Sen de sivile saldırıyorsun, ona bakarsak.