Merhabalar.
Brawl neden başladı? Hayır neden başladı neden brawl rolü onu neden söyleyemedin? Sen kimsin? Birlik üyesi misin? Aramızdaki husumet konusu ne? Hiç bir durum yok sadece milletin rol zevkini baltalamak adına kışkırtma,misilleme rolleri yapıyorsun takmıyoruz sonra gelip silahla tehdit ediyorsun ki biz de seni ciddiye alalım silahımız gitsin öyle değil mi?
Karakterimin üzerinde çakı bıçağı bile yok.Garaj üyesiyim karakterin en büyük suçu yarıştır.Daha önce hiç yakalanmadı sabıkası yok,başka bir işi yok ve Yosemite ile gezerken bu kışkırtma rolünü kendine çizgi edinmiş milletin rol zevkini baltalamak için uğraşmayı RPG sanan arkadaş yine sataştı ki aylardır sataşıyor,düşürüp gönderiyoruz,kovuyoruz gitmiyor.Önemli önemsiz rollerin içinde kendisiyle uğraştırma peşine düşüyor.Bu sefer de küfür ederek geldi (ss almamışım ama inkar etmeyecektir.) Türkçe terimler kullanarak tahrik etmek için elinden geleni yaptı,silahla tehdit etti ki silahı yok.Aklınca ben buna inanıp silah çekeceğim ve silahım gidecek.

Kafama sıkmakla tehdit ediyordu ben de inip dövdüm,karakterimin polisten korkması için hiç bir falsosu olmadığı için de silahı gitsin diye polis çağırdım. Silahı da yokmuş zaten yine toxic rol kovalıyor maksadı milletin silahını kaptırmak. Cezam varsa razıyım hiç sorun değil çünkü bu arkadaşın her troll girişiminde zararlı çıkması için elimden geleni yapacağım.Laf saklamıyorum veya çarpıtmıyorum.Trollere,gereksiz agresif rollere,kışkırtmalara vs tutumum tavrım bu şekildedir.Şikayet açmaya da pek elim gitmiyor çünkü market caddesinde ak-47 ile saldıran adamlar için orası "güvenli bölge değil" kararını gördüm.