Konu: spread + silent şüphesi  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2026 16:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maskeli63283-Tyquan Storm @lond1921
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/03/2026 01:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07/03/2026 tarihinde 1:35 saatinde motorumla arkadaşlarımın telsizden çağırdığı yere giderken bu DM atan arkadaşlar benim ile daha önce hiç karşılaşmamış olmasına rağmen direkt bana sıkmaya başlıyorlar ve videoda görüldüğü üzere arkadaşa silent olduğu görülüyor mermi izlerini takip ederseniz arkadaşın mermileri balistik füze gibi hedefine direkt gidiyor sağa bakıp solu vuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş sivil olara dm atıyor, vuruldularında SQ atarak oyunum çöktü diyerek yalan söylüyorlar yıl 2019 değil SQ nun ne olduğunu nasıl atıldığını herkes biliyor.

#1 - 07.03.2026 17:15
Silent veya spread kullansam sana hit kaçırmam, mermilerim sana gelir ve 2-3 hitte ölürsün. Ancak ben 5 6 defa hit atıp öldürüyorum. Kendin ile bizi karıştırma kardeşim, sizin gibi hile kullanıcak değiliz, akşama videolu kanıt ileteceğim.

#2 - 07.03.2026 17:51
Silent veya spread kullansam sana hit kaçırmam, mermilerim sana gelir ve 2-3 hitte ölürsün. Ancak ben 5 6 defa hit atıp öldürüyorum. Kendin ile bizi karıştırma kardeşim, sizin gibi hile kullanıcak değiliz, akşama videolu kanıt ileteceğim.
dört gözle atmanı bekliyorum

#3 - 16.03.2026 01:28
Sorun görülmedi.