Konu: Stash McCall - İllegal Kural İhlali - Ortak nezaket  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.02.2026 22:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stash_McCall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ortak nezaket, illegal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: karakter asıp kestiği için ve giderken el ense emotesi attığı için kavgaya giriştik, kası yüksek olduğu için dövdü buraya kadar bir sorun yok ama üstümüze teker teker gelip /sit 7 atması ortak nezaket.

r20 aşağılayıcı rol.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/19119609/samp_28_02_2026_22_13_05.png
https://www.upload.ee/image/19119615/samp_28_02_2026_22_12_58.png

Ek açıklamalar(varsa): ss

« Son Düzenleme: 28.02.2026 22:52 kill the opps »

#1 - 01.03.2026 05:23
Hayırlı ramazanlar,

Olaylar arkadaşın dediği gibi gelişti ve ortaya bir spontane bir brawl rolü çıktı. Arkadaşın bir birlik lideri olduğunu ve orasının da bir birliğin kontrolü ya da takıldığı bir bölge olarak bilmiyordum alnında R20 diye yazmıyor sonuçta, birlikleri ya da karakterleri tanınan birileri değil. Zaten ben arkadaşların üstüne oturmaya da çalışmıyordum, arkadaş aracın hemen dibinde yaralıya düştüğü için bende aracın içinde spawn oldu. Benim oradaki /sit 7 komutum benim ekranımda aracın kaput kısmına geldiğim için kullandım. Kaput kısmına oturduktan sonra bölgedeki "Philip Glover" isimli arkadaşa, bu tiplerle (yerdeki yaralılarla) dolaşmamasını öğütledim, Sanırım kendisi bu arkadaşlarla takılmaya çalışıyordu. Elimde ss mevcut değil fakat Philip Glover'in bölgede olduğunu ispatlayabilirim.

Spoiler: GösterGizle

Kısa özet: Arkadaşın birlik lideri olduğunu bilmiyordum, tanınmıyorlar. Araç, yaralı arkadaş dibinde öldüğü için buga girip benim ekranımda farklı gözüktü; ben /sit 7 komutunu araca attım, arkadaşa değil.

#2 - 01.03.2026 16:15
ikimizde kaputtayık yani, bu kadarsa sonuçlanabilir

#3 - 02.03.2026 11:06
Şikayet incelendi. Karakter Non RP + İllegal Kural İhlali sebebiyle cezalandırılacak. K&A