Konu: Yuina Ayres hız hilesi kullanımı  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 14.02.2026 03:13
Amacınız ne? Kırpılmış görüntüler bir şey mi ifade ediyor? Araçlarınız ve oyununuz modlarla dolu iken neden yarışı baştan sona paylaşamıyorsun? Elinde olan tam kaydı kırparak imalı bir dil kullanıyorsun. Yetkili dilediği zaman bakar burada emir erin veya çalışanın da yok. Aynı araçları bile sürmüyorsunuz ve tonla mod kullanıyorsun... tam görüntüleri paylaşırsan kim hile belli olacaktır. Yuina karakterine ben şahidim, hile olsa açıkça diğer yarışlarda da belli olurdu. Diğer şikayetçi olunan yarışın kaydını da paylaştı.
« Son Düzenleme: 14.02.2026 03:19 viozeys »

#31 - 14.02.2026 12:32
sikayetin uzerinden 2 hafta gecmis tekrar goz onune dussun diye ileti atmıstım ne bu tripler kanka allahtan mod diye bir sey ogrenmissiniz agzinizdan dusmuyor. kullandıgım modlarla herifin beni top speeddeyken gecmesinin ne alakasi var bu kadar cahil olmayin :DDD 163 ile gidiyorum kanki jesterin da top speedi ayni nasil geciyo bu adam beni diger savunmalar gecerli olsun sorun yok yuz kanittan birinde bile hile kullaniyorsa hile kullanimindan cezalandirilir zaten. mesgul etme daha fazla sikayeti bilgisayara da oturmuyorum oturursam yarisin tum kaydini paylasmaktan cekinmem benim kim oldugum belli taniyan taniyor ister iyi ister kotu ama hile kullanacak biri degilim varsa supheniz siz de sikayet acin goruselim

#32 - 14.02.2026 18:08
sikayetin uzerinden 2 hafta gecmis tekrar goz onune dussun diye ileti atmıstım ne bu tripler kanka allahtan mod diye bir sey ogrenmissiniz agzinizdan dusmuyor. kullandıgım modlarla herifin beni top speeddeyken gecmesinin ne alakasi var bu kadar cahil olmayin :DDD 163 ile gidiyorum kanki jesterin da top speedi ayni nasil geciyo bu adam beni diger savunmalar gecerli olsun sorun yok yuz kanittan birinde bile hile kullaniyorsa hile kullanimindan cezalandirilir zaten. mesgul etme daha fazla sikayeti bilgisayara da oturmuyorum oturursam yarisin tum kaydini paylasmaktan cekinmem benim kim oldugum belli taniyan taniyor ister iyi ister kotu ama hile kullanacak biri degilim varsa supheniz siz de sikayet acin goruselim

Bu kadar klip alıp şikayet açacak kadar uğraşmışsınız ama videoyu klip almak yerine tamamını yüklemek mi zor geliyor? Niyetiniz başka. Top speed diyip duruyorsun ama araçların hızlanmaları bir birinden farklı ve yokuş aşağı inerken hız aşırtmaları ve yokuş yukarı çıkarken de hızları bir birinden farklı. O kadar biliyordunuz bunu da düşünürdünüz.
   Kullandığınız Elegy'nin bile hand'i ile o kadar çok oynamışsınız ki oyun mekaniklerinde dönen araba bile sizin altınızda zor viraj alıyor. Hile şüphesinden çok kaybettiğini kabullenememe gibi görüyorum olayı. Kabullenmelisin. Efekt modları ve araç modları varken kanıt olarak bir de kırpılmış görüntüleri sunuyorsun. 2 haftayı geçtiyse eğer bu sürede sende videonun tamamını paylaşabilirsin ki sanıyorum çekiniyorsunuz. Çünkü kırpılmış görüntüler ile elinde kanıt olmadığını bile bile hile kullanıyormuş gibi gösterme çabasındasın.
   Atabilirim diyorsun at o zaman. Bu kadar basit ve zor değil. "niyetiniz başka" daha fazla uzatıp kendi geçmişinden filan bahsetmene de gerek yok, kin beslemeyin oyun oynuyoruz. Tonla oyun modu kullanırken, gta sa nın mekaniklerinin düzgün çalışmasını da bekleyemezsin ki. Oyunun optimizasyon sorunları ve droplar online oynanmaya başlandığından beri var olan sorunlarından, cahil olarak görmenizde enteresan.

#33 - 14.02.2026 21:51
kardeşim ben sana mı açtım şikayeti sen niye dahil olup duruyorsun şikayete? kırpılmış görüntü derken kastedilen şey süre olarak kırpılması değil, en boy olarak kırpılmasıdır. kanıtların tam ekran olmasını gerektiren bir kural bu, çarpıtma yapma. bilgisayara da oturduğum yok ki video kaydını bulup atayım tekrardan. kaldı ki tüm video kaydına da gerek yok, ben sadece speed kullandığı yerleri kestim ve kanıt olarak sundum bundan daha doğal bir durum yok. buraya 50 defa yazdım eğer benden şüpheleniyorsanız bunu şikayet açıp belirtin burayı kirletmeyin diye. bu kadar şeyi duvara anlatsam gidip forumdan şikayet açardı :D ben söyleyeceğimi 10 kere söyledim sen hala aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun daha fazla ileti göndermeyeceğim kg

#34 - 15.02.2026 00:16
Şahidim olaya ve sana kişisel olarak alınabileceğin bir şey söylemedim. Görüntüm var görüntüm var dedin durdun. Sonunda bir zamandan şikayetçisin. Bilgisayarın başına oturmuyorsan ne diye bu kadar umursuyorsun? Duvarlar ile konuşmaya devam edebilirsin. "kardeşim"

#35 - 24.02.2026 00:01
İncelemede.