Konu: Tarreion Moody - İhlaller zinciri, Multiaccount  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.02.2026 22:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion Moody (Forumunu bulamadım arkadaşın, etiketlenince çıkmıyor.)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/02/2026 - 21:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim kullanımı
Etkinlik baltalama
Non RP
Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucuya rol ortamı oluşturmak için Alhambra'yı açıyoruz, tatlı tatlı rollerimizi sürdürürken bu şahıs gelip etrafta koşarak insanlara mekandan gitmeleri için küfür ediyor. Arkadaşlar ile İC olarak bir musubetimiz mevcut, bize rolü zehir etmeye çalışıyor. "Annenizi sikerim" yerine "Ananızı sikerim" şeklinde söyleyerek türkçe terim kullanıyor. Etkinliği baltalıyor, insanlara küfür ediyor. Böyle kişilerin bu sunucuda barınmasını tarafımca istemiyorum. Arkadaşın Multi olduğu bariz şekilde belli. Multi kontrolü yapılmasını istiyorum. Arkadaşın şikayetlere savunma yapmaması, /do üzerinden Erp izni istemesi gibi troll rollerden anlayabilirsiniz. İP log kontrolü yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İP log kontrolü yapılmasını istiyorum, arkadaşın Multi olduğu görülebilir vaziyette.

« Son Düzenleme: 09.02.2026 00:47 crxmlox »

#1 - 08.02.2026 23:25
Savunma gelmemiş, sonuçlanabilir.

#2 - 10.02.2026 23:30
İyi forumlar bahsi geçen forum hesabı yakın arkadaşıma ait onun adına yazıyorum;
Hesabın erişimi onda değil, hesabı ele geçirilip e postası forumundan kaldırılmış.
Şikayeti görünce konuyla ilgili ticket açtı kendisi, hesabın e-postasını doğrulattı ve hesabının şifresini tekrardan geri almak için bekliyor.
Yani bu hareketleri yapan kendisi değil, şikayete bakacak yetkili için vice discordunda "ticket id’si 77984. "
Hesabın sahibi 5 yılı aşkındır vice roleplayde rol yapan aktif onaylı birliklerde yer almış. "1000 küsür iletisi olan tanınan ve bilinen birisidir." MA söz konusu dahi olamaz.
« Son Düzenleme: 10.02.2026 23:50 meriawam »

#3 - 11.02.2026 00:23
Şikayet incelendi.

Maalesef hesap güvenliği hesap sahiplerinin sorumluluğundadır. Karakter Türkçe Terim ihlali sebebiyle cezalandırılacak. K&A