Merhabalar, şahıs bizim Leroy_Montomegry
@Dredd ile satış rolümüzün ortasında gelerek küfürler savurdu, ardından kaçarak gitti bilgisayarımın sistem gereksinimi yetmediği için sürekli kayıt alamıyorum fakat atacağım sslerde şahısın tutumu az çok belli olabilir. Gidiyor tekrar gelip küfürler edip rolü baltalıyor, ben de rapor atarak admin çağırmak zorunda kaldım çünki şahıs trolling yapıyordu, admin geldi ve /b attığı için şahıs trollingi kesti ve kaçarak uzaklaştı, sonra yolda karşılaşınca kendisini normal şekilde çağırdım ve ic olarak barış rolü yapmak istedim. Fakat kendisi emotesuz yumruk attı, ben de karşılık verdim canı azaldığı için aracıma binerek uzaklaşmaya çalıştı, brawl rolünün ortasında araca biniyor üstelik bu benim aracım, bir nevi aracımı çalıyor bu da rolsüz yapılıyor bunun kendisi de bir kural ihlali. Şahıs yaralıya düştükten sonra her halde planları suya düştüğü için PMden sürekli rol bölerek rahatsız etmeye başladı. Kısacası Chatbox silerek kanıt paylaşılmaz, eğer bir screenshot paylaşıyorsan tüm chati paylaşman gerekli. Ben biriyle brawl rolüne girip chatbox silerek şikayet açıp emotesuz saldırdı dersem bu her halde adminleri kandırmaktan başka bir şey olmaz. Gelelim benim trolling kapsamında ooc ceza almama, yüz kızartıcı bir ceza olduğunun farkındayım bana bu cezayı oyun içi
@miRR yetkili attı, ve kendiside bu rolümün trolling kapsamına tam girmediğini onayladı, 2020 den beridir Vice Roleplayda Rp yapıyorum, eskiden moderator olmuşluğumda vardır, her zaman vice roleplayın daha güzel ortama sahip olması, daha da iyileşmesi için elimden geleni yaptım, hatta bazen kural ihlali olan rollere uyum sağlamak zorunda kaldım, bazen yeni role başlayan arkadaşlara yardım ettiğim oldu. sürekli rol kovaladım. Senin gibi rollerin ortasına dalarak sebepsizce anlamsız rol yapan biri değilim.
Kanıtlarımı altta sunacağım, teşekkürler okuduğunuz için.
https://hizliresim.com/alri1ux Burada göründüğü gibi yerli-yersiz gelerek rolleri sürekli bölüyor, Leroyunda tepksinden ne kadar rahatsız edici roleplay yaptığı ortada
https://hizliresim.com/ltv912i Burada Leroya burada konuşamayacağımızı belirttim, sebebi ise Mitt isimli bu oyuncunun sürekli yersizce gelip yuimruk atması küfürler edip kaçmasıydı, şahısla bir roleplay geçmişimizde yok. Sebepsizce trolling yapıyor.
https://hizliresim.com/8mi8znv Burdada beni yumrukladı, hiç bir rol yapmadan aracımı çaldı, kendisi rol yapmasını bilmiyor, ama bence biliyor kendisi rol yapmaktan kaçınıyor sandbox bir oyun gibi oynuyor Vice Rpı
Yani kısacası bu çözünürlükte kasarak trolling için oynamıyorum, roleplayden zevk aldığım için oynuyorum. Birliğimde firmamdaki herkese sorabilirsiniz rollerimi. Hatta benim Santito isimli karakterle yaptığım rolde trollingden ban yedim, trollingden ban yedim fakat Santitoya da sorabilirsiniz, o da rollerimi beğenir.
Şahit olarak Leroy_Montomegry
@Dredd vardır, kendisi de bu olaylarda olmuştur. Eğer kanıtları varsa paylaşa bilir. Benim bilgisayarımda screen alınca kastığından dolayı çok screenshot mevcut değil.